Anlık Bildirim

Yerli otomobilin tasarımcısının bugüne kadar yaptığı tasarımlar

Yerli otomobilin tasarımcısı belli oldu. Ortaya çıkan haberlere göre yerli otomobili İtalyan Pininfarina şirketi tasarlayacak. Pininfarina'nın bugüne kadar yaptığı tasarımları bir araya getirdik.

Yerli otomobilin tasarımcısının bugüne kadar yaptığı tasarımlar Tam Boyutta Gör

Yerli otomobilin tasarımını İtalyan şirket Pininfarina tasarlayacak. 1930 yılında kurulan Pininfarina, Ferrari için yaptığı tasarımlarla sektörde adından söz ettirmeyi başardı. Pek çok otomobil markasına tasarım hazırladı.

Pininfarina, İstanbul Havalimanı’nın sembolü haline gelen lale çiçeği şeklindeki Hava Trafik Kontrol Kulesi’ni AECOM ile birlikte tasarladı. Şimdi de C SUV segmentteki yerli otomobili tasarlıyor. Yerli otomobilin ilerleyen yıllarda üretilecek sedan ve diğer versiyonlarının tasarımına da imza atacak.

Yerli otomobilin tasarımcısının bugüne kadar yaptığı tasarımlar Tam Boyutta Gör

İtalyan şirket daha önce Ferrari, BMW, Maserati, Alfa Romeo, Lancia, Fiat, Peugeot, Cadillac, Ford, Volvo, Jaguar, Citroen, Tata, BMC, Daewoo, Hyundai ve Mitsubishi’nin bazı modellerinin tasarımını geliştirdi.

Yat, tren, tramvay, otobüs, jet, helikopter gibi ulaşım araçlarının tasarımını da yaptı. Bunların yanı sıra Juventus Stadyumu, 2006 Kış Olimpiyatları için meşale ve madalya tasarımı, Casio G-Shock GE-2000 saat, bisiklet, otel ve kalem tasarladı. Pininfariana’nın yaptığı tasarımları aşağıdaki galeriden görebilirsiniz. Yerli otomobil tasarımında, bu tasarımlardan esintiler bulunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18144 kez okundu.
39 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, pininfarina ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim