Anlık Bildirim

2024 model Galaxy Tab S6 Lite ortaya çıktı

Samsung’un en başarılı tabletlerinden olan Galaxy Tab S6 Lite, bir kez daha yenilenebilir. 2020 yılında tanıtılan ve 2022 yılında yenilenen tabletin yeni bir versiyonu Geekbench platformunda gözüktü.
Galaxy Tab S6 Lite
2020 yılında tanıtılan Galaxy Tab S6 Lite, uygun fiyatı ve dikkat çeken kalem deneyimiyle Samsung’un en başarılı tabletlerinden biri olmayı başarmıştı. Tablette kullanılan Exynos 9611 işlemcisinin performans anlamında yetersiz olması nedeniyle Samsung, 2022 yılında Tab S6 Lite’ın Snapdragon 720G/732G işlemcilerini kullanan yeni versiyonlarını tanıtmıştı. Görünüşe göre firma, bu hamleyi bir kez daha yapacak.

Galaxy Tab S6 Lite yakında yenilenebilir

Global Certficiation Forum’da Samsung'un yeni bir cihazı ortaya çıktı. SM-P625 kod adına sahip olan cihazın yeni bir Galaxy Tab S6 Lite olduğu düşünülüyor. Bu foruma göre 2024 model Galaxy Tab S6 Lite'ın, 4G bağlantısını destekleyecek bir modeli olacak. GCF’de cihaz hakkında başka bir bilgi bulunmuyor ancak cihaz, geçtiğimiz haftalarda Geekbench platformunda gözükmüştü.

Geekbench - Galaxy Tab S6 Lite (2024) Tam Boyutta Gör
Samsung’un SM-P620 kod adlı bir cihazı, geçtiğimiz haftalarda dünyanın en başarılı benchmark platformlarından olan Geekbench’te gözükmüştü. Platformun verilerine göre 2024 model Galaxy Tab S6 Lite’ın Wi-Fi versiyonu Exynos 1280 yonga setinden güç alacak ve 4GB belleğe sahip olacak. Ayrıca cihazın Android 14 işletim sistemini kullandığı da platformda gözüküyor. Samsung iddialar hakkında bir açıklama yapmadı ancak uygun fiyatlı Galaxy Tab S6 Lite’ın çok yakında yenilenmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim