Anlık Bildirim

Yeni Volkswagen Caddy'nin çizim görselleri paylaşıldı

Alman otomotiv devi, Şubat ayında resmi olarak tanıtacağı yeni Volkswagen Caddy'nin çizim görsellerini paylaştı. Yeni nesil Caddy, selefine kıyasla daha dinamik ve kullanışlı bir model olacak.

Yeni Volkswagen Caddy'nin çizim görselleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Alman otomotiv devi, önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılması beklenen yeni Volkswagen Caddy’nin çizim görsellerini paylaştı. Söz konusu araçta değişmeyen tek bir nokta bırakmadıklarını belirten Volkswagen, yeni Caddy’nin selefine kıyasla çok farklı bir araç olacağının da altını çizdi.

Volkswagen’in açıklamalarına göre, yeni nesil Caddy selefinden daha geniş ve uzun bir model olacak. Bu durum, yeni Caddy’nin daha ferah ve kullanışlı bir iç mekana sahip olmasını sağlayacak. Araçtaki yaşam alanını daha ferah gösterecek bir diğer özellik de panoramik cam tavan olacak. Volkswagen, söz konusu parçanın bu segmentte kullanılan en büyük cam tavan olacağını iddia ediyor.

Çizim görsellerinden anlaşıldığı kadarıyla, yeni Volkswagen Caddy’nin daha dinamik bir tasarıma sahip olacağını söylemek mümkün. Yeni motor kaputu, LED gündüz farlarını birbirine bağlayan yatay şerit ve tamponun altındaki petek desenleri ilk göze çarpan detaylardan. Yeni Volkswagen Caddy’nin selefine göre daha büyük jantlarla donatılacağı, arkadaki stop lambalarının eskiye göre daha uzun ve ince olduğu da Alman üreticinin verdiği bilgiler arasında.

Yeni Volkswagen Caddy’nin MQB platformuna geçiş yapacak olması, iç mekan ve bagaj hacminde yol açacağı önemli iyileştirmelerin yanı sıra motor seçeneklerine hibrit sistemin eklenmesine de imkan tanıyacak. Dolayısıyla, yeni nesil Caddy’nin 1.5 TSI, 1.6 TDI ve 2.0 TDI gibi bilindik motorların yanı sıra 48-volt hafif hibrit sistemlerle de satılmasını bekleyebiliriz.

Yeni Volkswagen Caddy, Şubat ayında resmi olarak tanıtılacak. Araçla ilgili tüm detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10098 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yeni volkswagen caddy ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim