Anlık Bildirim

Yeni vaka ve ölüm sayısında korkutan artış (5 Eylül)

5 Eylül tarihli Türkiye günlük korona tablosu paylaşıldı. Rakamlarda 1 Haziran önceki tabloya geri dönüldü. İşte 5 Eylül korona tablosuna göre yeni vaka, vefat ve iyileşen hasta sayıları:

Yeni vaka ve ölüm sayısında korkutan artış (5 Eylül) Tam Boyutta Gör

T.C. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5 Eylül Cumartesi gününe ait koronavirüs tablosunu paylaştı. Tabloya göre bugünkü vaka sayısı 1.673, vefat sayısı 56, ağır hasta sayısı 1.091 ve iyileşen hasta sayısı da 984.

Rakamlar yeni normal öncesi dönemdeki tabloları hatırlatırken, bakan Fahrettin Koca bugünkü tabloyla ilgili olarak, "Sevdiklerimizi korumak için tedbirlere uymak zorundayız. Bu zorunluluk her birimiz için kimsenin bizi zorlamadan uymamız gereken bir ödevdir. Ancak birlikte mücadele ederek virüsü yenebiliriz. Gücümüz birlikte tedbirlere uymakta." dedi.

Dünyada son durum

Dünya Sağlık Örgütü'nün 5 Eylül verilerine göre, küresel çapta onaylanan COVID-19 vaka sayısı 26.468.031 iken, COVID-19 sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 871.166. Yine DSÖ tarafından paylaşılan verilere göre, son 24 saatte 296.032 kişi daha COVID-19'a yakalanırken, ne yazık ki 6.027 kişi de COVID-19 sebebiyle hayatını kaybetti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4149 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, coronavirus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim