Anlık Bildirim

Yeni Subaru Forester e-Boxer hibrit Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Yeni nesil güç aktarma organları ve markanın iki temel teknolojisi olan Boxer Motor ve Simetrik Dört Çeker Sistemi’ni (SAWD) bir araya getiren yeni nesil Subaru Forester e-Boxer hibrit satışa sunuldu.

Yeni Subaru Forester e-Boxer hibrit Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Satışa sunulduğu 1997 yılından bu yana markanın en çok satan modeli olmayı başaran ve artık beşinci nesliyle yollarda göreceğimiz yeni Subaru Forester Türkiye’ye e-Boxer hibrit versiyonuyla giriş yaptı. Yeni Subaru Forester e-Boxer hibrit fiyatı 389 bin 880 TL’den başlıyor.

Yeni nesil Subaru Forester, markanın yeni nesil altyapısı Subaru Global Platform (SGP) üzerine inşa edilmiş. Bu sayede yeni Forester’ın daha sağlam şasi tasarımı, daha dengeli yol tutuşu ve daha pürüzsüz sürüş keyfi sunması sağlanmış. Yeni Subaru Forester e-Boxer, yeni nesil güç aktarma organları ve markanın iki temel teknolojisi olan Boxer Motor ve Simetrik Dört Çeker Sistemi’ni (SAWD) bir araya getiren önemli bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Güvenliğin ön planda tutulduğu yeni Subaru Forester e-Boxer, standart olarak EyeSight önleyici güvenlik sistemiyle donatılmış. Arka araç tespit sistemine ek olarak arka çarpışma önleyici frenleme ve yan görüş kamerası sayesinde güvenliğin üst seviyeye ulaşması hedeflenmiş. 5 sürücüye kadar koltuk pozisyonu, klima, ayna ayarı ve yakıt tüketimi verilerini hafızaya kaydeden, sürücü dikkat uyarısına sahip Yüz Tanıma Teknolojisi de yeni Forester e-Boxer’ın standart donanımları arasında.

Şarj edilebilir (plug-in hybrid) değil de hafif hibrit mantığıyla çalışan bir model olarak karşımıza çıkan yeni Subaru Forester e-Boxer’ın kaputu altında 2.0 litre dört silindirli benzinli motor ve küçük bir elektrik motoru bulunuyor. 150 beygir güç ve 194 Nm tork üreten üniteye elektrik motoru da 17 beygir güç ve 66 Nm tork ile destek oluyor. 13,5 kWh lityum iyon bataryanın kullanıldığı yeni Subaru Forester e-Boxer’da 7 ileri tork konvertörlü Lineartronic şanzıman bulunuyor.

Yeni platform sayesinde selefine göre uzunluğu ve aks mesafesi 3 cm, genişliği ise 2 cm artan ve 22 cm minimum yerden yüksekliğe sahip olan Forester’da çeşitli hava ve yol koşullarına göre arazi sürüşünü daha keyifli hale getiren X-Mode seçeneği bulunuyor. Türkiye’de e-Xtra, e-Xtreme ve e-Xclusive olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle satılan yeni Subaru Forester e-Boxer fiyatları şöyle:

  • Subaru Forester 2.0i e-Boxer e-Xtra          389.880 TL
  • Subaru Forester 2.0i e-Boxer e-Xtreme     402.270 TL
  • Subaru Forester 2.0i e-Boxer e-Xclusive   436.528 TL

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12720 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yeni subaru forester ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim