Anlık Bildirim

Yeni Skoda Kushaq'ın kamuflajlı fotoğrafları paylaşıldı

Mart ayında resmi olarak tanıtılması planlanan Skoda Kushaq'tan yeni teaser'lar geldi. Hindistan'a özel olacak kompakt SUV ile ilgili bazı detaylar paylaşıldı.

Yeni Skoda Kushaq'ın kamuflajlı fotoğrafları paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce yaptığı açıklamada yeni SUV modelinin ismini 'Skoda Kushaq' olarak duyuran Çekyalı üretici bu kez aracın kamuflajlı fotoğraflarıyla karşımızda. Hindistan'a özel bir model olan Skoda Kushaq'ın örtüsü Mart ayında kaldırılacak.

Skoda'nın Hindistan'daki ürün gamı şu anda Rapid, Octavia, Superb, Karoq ve Kodiaq modellerinden oluşuyor. Bu yılın sonlarına doğru Skoda Kushaq da bu aileye katılmış olacak. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Vision IN konseptiyle ön gösterimi yapılan model, ince farlarla çevrili panjuru, B sütunundan itibaren hafifçe eğim kazanan tavanı ve bagaj kapağının tasarımı sayesinde kimliğini açıkça belli ediyor.

Skoda Kushaq, grubun MQB isimli platformunun Hindistan pazarına özel olarak türetilen MQB-A0-IN versiyonu üzerine inşa edilmiş. Otomobilin aks mesafesi (2651 mm) Kamiq ile aynı ve Skoda'nın iddiasına göre oldukça geniş bir bagaj hacmi sunacak. İç mekanı henüz göremiyoruz fakat bu alanda da dokunmatik bilgi-eğlence ekranı bulunacak. Üst paketlerde otomatik klimaya da yer verilecek.

Skoda Kushaq'ın kaputu altında 1.0 ve 1.5 litre TSI benzinli seçeneklere yer verilecek. Şanzıman seçenekleri ise 6 ileri manuel, 6 ileri otomatik ve 7 ileri DSG'den oluşacak. Mart ayında resmi olarak tanıtılacağı açıklanan Skoda Kushaq, ardından Hindistan'da satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12285 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, skoda kushaq ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim