Anlık Bildirim

Yeni Range Rover Evoque Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Yeni Range Rover Evoque, 8 Şubat'tan itibaren Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları'nda görücüye çıkıyor. Yeni Evoque'un tasarımı, teknolojileri ve Türkiye fiyatı haberimizde:

Yeni Range Rover Evoque Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Sahip olduğu tasarımla ailenin ortanca üyesi Velar’a göz kırpan yeni Range Rover Evoque Türkiye’de satışa sunuldu. Land Rover’ın lüks kompakt SUV pazarındaki iddialı üyesi Evoque’un Türkiye’deki başlangıç fiyatı 701 bin 259 TL.

Çok sevilen sportif tasarımını geride bırakıp daha ciddi bir yapıya bürünen yeni Range Rover Evoque, ön ve arkadaki ince aydınlatmaları, içeriye gömülen kapı kolları, R-Dynamic gövde rengi, sportif vites tasarımı ve elektrikli açılır panoramik cam tavanı ile markanın yeni tasarım dilini gözler önüne seriyor.

Yeni Evoque’da R-Dynamic dış tasarım seçeneğiyle birlikte sunulan bronz renkli parçalar ön tampon hava girişlerinde, kaput üzerinde, yan ayna altlarında ve egzoz çıkışlarında bulunuyor. Model için sunulan 10 farklı renk seçeneğinin yanı sıra ilk defa Yeni Range Rover Evoque'a özel olarak otomobilseverlerin beğenisine çıkan Seoul Pearl Silver renk seçeneği de otomobili özel kılan yenilikler arasında yerini alıyor.

%85 oranında geri dönüştürülebilir malzemeden üretildiği söylenen yeni Range Rover Evoque, 10 inç dokunmatik Touch Pro Duo ekranı, İnteraktif Sürücü ekranı ve opsiyonel olarak tercih edilebilen Matrix LED farları ile sürücülere konfor ve güvenliği bir arada sunuyor. Aracın en dikkat çekici yeniliklerinden biri olan ClearSight dikiz aynası ise kullanıcılara kolaylık sunuyor. Dikiz aynasının tek bir hareketle yüksek çözünürlüklü ekran haline gelmesini sağlayan bu sistem, 50 derecelik açı ile hem daha geniş bir görüş alanı hem de daha yüksek bir çözünürlük sağlıyor.

Yeni Range Rover Evoque Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Yeni Range Rover Evoque güvenlik donanımları

Yeni Range Rover Evoque üç farklı güvenlik paketi sunuyor. Standart olarak sunulan Park Paketi ile Park Asistanı, 360 Derece Park Yardımı, Arka Trafik Monitörü ve Güvenli Çıkış Monitörü gibi özelliklerine sahip olunabiliyor. Opsiyonel olarak tercih edilebilen Sürüş Paketi ise, Adaptif Hız Sabitleyici, Kör Nokta Asistanı, Yüksek Hız Acil Durum Freni gibi özellikleri sunarken, Sürüş Asistanı Paketi ile de Kör Nokta Asistanı, Yüksek Hız Acil Durum Freni ve Direksiyon Asistanlı Adaptif Hız Sabitleyici özellikleri aracın üst düzey güvenlik donanımları arasına eklenebiliyor. Ayrıca iç mekandaki hava yastıklarının yanı sıra, yaya güvenliğine katkı sağlayan Yaya Hava Yastığı’na da sahip olan Range Rover Evoque, hem iç mekanda hem de otomobilin dışında üst düzey güvenlik sunuyor.

Türkiye’de 150 bg ve 180 bg’lik 2.0 litre dizel-otomatik seçenekleriyle satışa sunulan yeni Range Rover Evoque’da SE, HSE, R Dynamic SE ve R Dynamic HSE isimli donanım paketleri bulunuyor.

Yeni Range Rover Evoque fiyat listesi şöyle:

SE Otomatik 2.0 D150 701.295 TL
R Dynamic SE Otomatik 2.0 D150 740.678 TL
SE Otomatik 2.0 D180 745.058 TL
HSE Otomatik 2.0 D180 806.376 TL
R Dynamic SE Otomatik 2.0 D180 784.476 TL
R Dynamic HSE Otomatik 2.0 D180 845.795 TL

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15540 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yeni range rover evoque ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim