Anlık Bildirim

PES serisinin yeni ismi eFootball oldu: Bu yıl ücretsiz olarak çıkış yapacak

Uzun yıllardır PES ya da Pro Evolution Soccer olarak tanıdığımı oyun serisi isim değişikliğine gitti ve yeni ismini eFootball yaptı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yeni PES oyunu eFootball duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami Digital Entertainment'ın yaptığı popüler oyun serisi PES'in ismi değişti. İsmi ile birlikte tür değişikliğine gitti diyebiliriz.

Konami Digital Entertainment B.V., bugün itibarıyla PES ve Winning Eleven'ın yapımcılarının geliştirdiği yepyeni futbol simülasyonu eFootball'u duyurdu. Oynaması ücretsiz ve Unreal Engine'de tamamen yeniden inşa edilen eFootball, önümüzdeki sonbahar tüm dünyada aynı anda yayınlanacak ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve Steam üzerinden oynanabilecek. Android ve iOS sürümleri de masaüstü ve konsol sürümlerinin hemen ardından gelecek.

eFootball Duyuru Fragmanı

Unreal Engine ile geliştirilen bu yeni oyunun özellikle animasyonlar konusunda fazlasıyla iddialı olduğunu söylemek gerek.  

"Hareket Eşleştirme" (Motion Matching) adı verilen yeni teknoloji, oyuncuların sahada yaptığı çeşitli hareketler arasından en isabetli olanları seçerek gerçek zamanlı bir dizi animasyona dönüştürebiliyor. Sistemin öncekinden dört kat daha fazla animasyon sağlayabilmesi ortaya son derece gerçekçi hareketlerin çıkmasına yol açıyor. Hareket Eşleştirme teknolojisi son nesil konsollar, bilgisayarlar ve mobil cihazlar da dahil tüm eFootball™ platformlarında kullanılacak.

eFootball Yol Haritası

Yeni PES oyunu eFootball duyuruldu Tam Boyutta Gör

Sonbahar Başı:

  • Unreal® Engine destekli yepyeni oynanış deneyimi
  • Farklı jenerasyon oyun konsolları arasında oynanış desteği (örn. PlayStation®5 vs. PlayStation®4, Xbox Series X|S vs. Xbox One)
  • FC Barcelona, Juventus, FC Bayern, Manchester United ve çok daha fazlasını içeren Yerel Maçlar

Sonbahar:

  • Oyun konsolları ve masaüstü bilgisayarlar arası çapraz platform desteği (örn. PlayStation®5 vs. Xbox Series X|S, PlayStation®5 vs. PC Steam®, vb.)
  • Takım Kurma Modu (resmi ismi henüz belli değil) – oyuncular alarak kendi takımını kurmaya dayalı bir mod
  • Çevrimiçi Ligler (resmi ismi henüz belli değil) – takımını alıp global, rekabetçi bir ligde top koşturma fırsatı
  • Match Pass sistemi – eFootballoynayarak çeşitli eşyalar ve oyuncular kazanabilme 

Kış:

  • Mobil cihazlar için kontrol aparatı desteği
  • Uyumlu kontrol aparatı kullanılan mobil cihazlar dahil mevcut tüm platformlar arası çapraz platform eşleştirme desteği
  • Profesyonel ve amatör espor turnuvalarının başlaması

KONAMI aynı zamanda tüm zamanların en iyi iki futbolcusu olan Lionel Messi ve Neymar Jr.'ın eFootball™'un küresel marka yüzleri olacağını duyurdu. Buna ek olarak, Andrés Iniesta ve Gerard Piqué, sırasıyla oyundaki hücum ve savunma mekaniklerinin resmi danışmanları olarak geliştirme sürecine yakından dahil oldular.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17926 kez okundu.
49 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
efootball, pes ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim