Anlık Bildirim

Yeni Nissan X-Trail böyle görünebilir

Render çalışmalarıyla ünlü Kolesa.ru, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan tescil görsellerinden yola çıkarak yeni Nissan X-Trail'in tasarımını yorumladı.

Yeni Nissan X-Trail böyle görünebilir Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan tescil görselleri, yeni nesil Nissan X-Trail’in tasarımı hakkında fikir edinmemizi sağlamıştı. Render çalışmalarıyla ünlü Kolesa.ru da bu görsellerden yola çıkarak yeni Nissan X-Trail’in tasarımını yorumladı.

Yeni Nissan X-Trail’in ön kısmına baktığımızda markanın yeni tasarım diliyle örtüşen bir yerleşim görüyoruz. Daha baskın görünen “V-Motion” ızgara ve onun bir parçası gibi görünen, çamurluklara kadar uzanan LED gündüz farları dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra iki parçalı far tasarımını tamamlayan köşeli farlar ve dikey hava girişleri de yeni Nissan X-Trail’in ön kısmında dikkat çeken detaylardan.

Yeni Nissan X-Trail böyle görünebilir Tam Boyutta Gör

Yeni Nissan X-Trail’in yan tarafında geniş çamurluklar göze çarparken, arkada stoplarla birleşen omuz çizgisi de geriye doğru daha belirgin hale getirilmiş. Değişimin yoğun olarak hissedildiği arka tarafta ise güncel modeldekine göre daha ince stoplar ve araca sportif bir hava katan spoyler’a yer verilmiş. Render’da siyah olarak hayal edilen çatı hattı da güncel modelde olduğu gibi geriye doğru hafif alçalarak geliyor.

Yeni Nissan X-Trail’in kaputu altında yer alacak motor seçeneklerini henüz bilmiyoruz. Güncel model Türkiye’de 160 beygirlik 1.3 litre DIG-T benzinli motor ve DCT şanzıman kombinasyonuyla satılıyor. 5 ve 7 koltuk seçenekleriyle satılan modelin fiyatı 287 bin 890 TL ile 314 bin 340 TL arasında değişiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4790 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yeni nissan x-trail ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim