Anlık Bildirim

Yeni nesil Ford Focus RS, hibrit olarak karşımıza çıkabilir

İngiliz medyası yeni nesil Ford Focus RS ile ilgili bazı detaylar yayınladı. Hibrit teknolojisi ile donatılacak otomobilin elektrikli dört tekerlekten çekiş sistemi ile geleceği söyleniyor.

Yeni nesil Ford Focus RS, hibrit olarak karşımıza çıkabilir Tam Boyutta Gör

Ford’un otomobillerini "elektriklendirme" planları arasında Focus RS de var gibi görünüyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre şirket hatchback aracın hibrit versiyonu üzerinde çalışıyor.

Otomobilde 400 beygir gücünde 2.3 litrelik güçlü bir motor yer alacak. Benzinli ünitenin tüm gücü ön tekerlere aktaracağı ifade ediliyor. Arka tekerlekler ise elektrik motorundan güç alacak. Yani araçta geleneksel değil de elektrikli dört tekerlekten çekiş sistemi göreceğiz.

Yeni nesil Ford Focus RS, hibrit olarak karşımıza çıkabilir Tam Boyutta Gör

Volvo'nun bazı modellerinde de kullanılıyor

Benzer bir konsept hali hazırda bazı Volvo otomobillerde kullanılıyor ancak Ford için bir ilk olacağını söyleyebiliriz. Bu teknoloji yeni nesil Focus RS'i, emisyon standartlarının dışına çıkmadan önceki nesillerden daha hızlı hale getirecek.

Hibrit teknolojisi sadece daha iyi çekiş sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda torku iyileştirerek aracın yol tutuşunu da artıracak. Ford'un yeni Focus RS'i ne zaman tanıtmayı planladığı belli değil ancak aracın prömiyeri büyük olasılıkla 2020'nin sonunda yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim