Anlık Bildirim

Yeni nesil Apple Watch modelleri Touch ID sensörü ile gelebilir

Teknoloji devi Apple'ın yeni ortaya çıkan patenti, önümüzdeki dönemde piyasaya sürülecek olan Apple Watch akıllı saatlerde parmak izi sensörü olacağını gösteriyor.

Yeni nesil Apple Watch modelleri Touch ID sensörü ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Apple şirketinin en başarılı ve çok satan ürünlerinden biri de hiç kuşku yok ki Apple Watch akıllı saat modelleridir. Şirketin ortaya çıkan yeni patenti, yeni nesil Apple Watch modellerine Touch ID sensörünün geleceğine işaret ediyor.

Hangi modelde kullanılacağı henüz belirsiz

Kullanıcılar uzunca bir süredir Apple'dan, akıllı saat modelleri için Touch ID özelliğinin olmasını istiyorlardı. Görünen o ki şirket bu geri bildirimleri dikkate almış durumda. Yeni ortaya çıkan bir Apple patenti, Touch ID teknolojisinin, yeni nesil Apple Watch modellerindeki yan düğmelere entegre edilebileceğini gösteriyor. Apple, patentte yer alan bilgilere göre akıllı saat modelindeki Digital Crown olarak adlandırılan yan düğmelere, ışığı ve parmak izini algılayan sensörler entegre etmeyi planlıyor.

Yeni nesil Apple Watch modelleri Touch ID sensörü ile gelebilir

Bu da yeni nesil Apple Watch modellerinin Touch ID gibi biyometrik güvenliği destekleyeceği anlamı taşıyor. Şu anda Apple Watch'un kilidinin açmanın iki yolu var: Dokunmatik ekrana PIN girmek veya eşleştirilmiş iPhone kullanmak. Touch ID ile bu işlemin daha güvenli ve pratik hale getirilmesi hedeflenmiş. Henüz patent aşamasında olan bu özelliğin Apple Watch 6 modellerinde olup olmayacağı ise henüz belirsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim