Anlık Bildirim

Yeni nesil Apple Watch modelleri için bileşen üretimi başladı

Yayınlanan yeni bir rapora göre Apple'ın Ekim ayında tanıtmayı planladığı yeni nesil Apple Watch modelleri ve Airpods kablosuz kulaklıklar için bileşen üretimine başlandı.

Yeni nesil Apple Watch modelleri için bileşen üretimi başladı Tam Boyutta Gör

Sektöre yakın haber kaynaklarından DigiTimes, Apple'ın tedarikçilerinden biri olan ASE Technology'nin en az iki yeni Apple Watch modeli ve üçüncü nesil AirPods kablosuz kulaklıklar için bileşen üretimine başladığını bildirdi.

Ekim ayında tanıtılabilir

Yeni Apple Watch modelleri genellikle Eylül ayında piyasaya çıkarken, lansmanlarının koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen iPhone'lara benzer şekilde bu yıl Ekim ayına ertelenmesi bekleniyor. Raporda yeni nesil akıllı saatin daha hızlı S6 işlemcisine dayandığı ve gelişmiş sağlık izleme özelliklerinin yanı sıra daha hızlı Wi-Fi ve hücresel veri hızları sunduğuna da dikkat çekilmiş. Apple Watch Series 6'nın bileşen tedariğinin bugünlerde başlamış olması ise, cihazların yakın bir gelecekte piyasaya sürülmeyeceğinin bir işareti olarak değerlendiriliyor.

Yeni nesil Apple Watch modelleri için bileşen üretimi başladı Tam Boyutta Gör

DigiTimes ayrıca, üçüncü nesil AirPod'ların, önümüzdeki yılın ilk yarısında tanıtılacağını söyleyen analist Ming-Chi Kuo'nun açıkladığı zaman çizelgesine uygun olarak 2021'de piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Ayrıca yakın gelecekte, 10.8 inç iPad Air tablet, HomePod akıllı hoparlörün daha küçük bir versiyonu, AirPods kulak üstü kulaklıklar, yeni Apple TV set üstü kutusu ve AirTag'in piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu ürünlerin çoğunun 2020 yılının sonundan önce tanıtılmasının beklendiğini belirtmeden de geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim