Anlık Bildirim

Yeni nesil Apple Watch'larda kayış bağlantısı farklı olacak

Apple Watch Series 10'da tasarım değişikliği bekleniyor. Yeni bir rapora göre, 2024 Apple Watch modelleri, tamamen yeniden tasarlanmış kayış bağlantısına sahip olacak.
apple watch series 10 kayış yeni tasarım Tam Boyutta Gör
Yeni Apple Watch modelleri, daha büyük pil veya diğer dahili bileşenlerdeki değişiklikler nedeniyle farklı bir kayış sistemiyle gelecek. Apple’ın yeni nesil modellerde tamamen yeni bir kordon bağlantı parçası kullanacağı söyleniyor. Bu da kullanıcıların eski saatlerindeki kayışları kullanamayacağı, tamamen yeni satın almak zorunda kalacağı anlamına geliyor.

Eski kayışlar kullanılamayacak!

Kayışları Apple Watch’un kasasına bağlama mekanizması senelerdir hiç değişmedi. Apple Watch’un alt ve üst kenarlarında kayışın içeri kaydırılmasına ve küçük bir yay aracılığıyla yerine oturtulmasına olanak tanıyan bir yuva bulunuyor. Saatin alt kısmındaki yuvanın yanında bulunan düğmeye basıldığında kayış kendini bırakıyor ve kolayca çıkıyor. Apple Watch 1. nesilden beri değiştirilmeyen bu sistemin mıknatıslı bir sistemle değiştirileceği söyleniyor.

Kayış bağlantı değişikliğinin daha ince kasa ve daha büyük ekranlı gelecek Apple Watch’un yeni tasarımının bir parçası olması bekleniyor. Apple Watch Series 10'un kan basıncı takibi ve uyku apnesi tespiti gibi yeni sağlık özelliklerine de sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim