Anlık Bildirim

Yeni nesil Apple TV 4K tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Apple bugünkü bahar etkinliğinde yeni set üstü TV kutusunu sahneye çıkardı. A12 Bionic işlemciyle güçlendirilen yeni Apple TV 4K, HDR video performansını daha ileri seviyeye taşıyor.

Yeni nesil Apple TV 4K tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Apple bugün dijital ortamda düzenlediği bahar etkinliği kapsamında Apple TV 4K'nın yenilenmiş versiyonunu duyurdu. Cupertinolu şirketin yeni set üstü kutusu A12 Bionic işlemci ve geliştirilmiş HDR video performansı ile karşımıza çıkıyor. Cihaz, HDR görüntüleri daha yüksek kare hızında oynatabilecek.

Kullanıcılar artık iPhone'ları aracılığıyla görüntünün renk dengesini ayarlayabilecekler. Yeni nesil Apple TV 4K ile birlikte uzaktan kumanda da yenilendi. Tamamen metal gövdeye sahip Apple TV Remote, eski iPod'lardaki Click Wheel'i anımsatan halka şeklinde dokunmatik yüzeyiyle dikkat çekiyor.

Yeni nesil Apple TV 4K tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Türkiye fiyatı da belli oldu

Önceki Apple TV 4K, dört yıl boyunca Apple'ın amiral gemisi set üstü kutusu olarak kaldı. Cihaz 4K video akışı, HDR, Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği sunsa da oyuncular için önem arz edebilecek 120 Hz tazeleme oranını desteklemiyordu. Eski Apple TV 4K'nın çok iyi bir uzaktan kumandasının olmadığını da kabul etmek gerekir. Neyse ki, Apple yeni modelde tüm bu eksiklikleri ele aldı.

Yeni Apple TV 4K'nın Türkiye fiyatı da açıklandı. Cihazın 32 GB depolama alanına sahip versiyonu 2.099 TL, 64 GB'lık modeli ise 2.299 TL fiyatla tüketicilere sunulacak. Set üstü kutu, Mayıs ayının ortasında satışa çıkacak. Siparişler ise 30 Nisan itibariyle başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13399 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni nesil, apple tv 4k ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim