Anlık Bildirim

Yeni Mac Pro ve Pro Display XDR'ın çıkış tarihi resmen açıklandı

Apple bugün yaptığı duyuruda yeni Mac Pro ve dünyanın en iyi profesyonel ekranı olarak lanse edilen Pro Display XDR'ın Aralık ayında piyasaya sürüleceğini resmen açıkladı.

Yeni Mac Pro ve Pro Display XDR'ın çıkış tarihi resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

Apple yenilenmiş Mac Pro'yu geçtiğimiz Haziran ayında tanıtmış ancak profesyoneller için tasarlanan masaüstü bilgisayar için kesin bir çıkış tarihi açıklamamıştı. Şirket bugün Mac Pro ve Pro Display XDR'ın Aralık ayında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Her yönüyle performans için tasarlanmış bir sistem olan Mac Pro aynı zamanda modüler bir yapıya sahip. Bu da kullanıcılara bilgisayarı kendi gereksinimlerine göre genişletme ve yapılandırma olanağı sağlıyor.

Yeni Mac Pro ve Pro Display XDR'ın çıkış tarihi resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en iyi profesyonel ekranı

Mac Pro'nun kalbinde, 28 adede kadar çekirdekle yapılandırılabilen yeni Intel Xeon işlemci yer alıyor. Ayrıca sekiz adet PCIe genişletme yuvasına ve dünyanın en güçlü grafik kartıyla birlikte sunulan bir grafik mimarisine sahip. Ayrıca 1.5 TB’a kadar bellek desteği sunuyor.

Yeni Mac Pro ve Pro Display XDR'ın çıkış tarihi resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

Dünyanın profesyonellere yönelik en iyi ekranı olarak lanse edilen Pro Display XDR, 32 inç Retina 6K ekrana sahip. Aynı zamanda HDR desteği ile geliyor. Mac Pro'nun başlangıç fiyatı 5.999 dolar, Pro Display XDR'ın ise 4.999 dolar olarak açıklandı. Her ikisi de Aralık ayında apple.com aracılığıyla sipariş verilebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim