Anlık Bildirim

Yeni iPhone SE Türkiye’de satışa çıktı

Apple'ın küçük ekranlı yeni telefonu iPhone SE, Türkiye'de satışa çıktı. Kullanıcılar tarafından iPhone SE 2020 olarak da adlandırılan modelin özellikleri ve Türkiye fiyatı haberimizde.

Yeni iPhone SE Türkiye’de satışa çıktı Tam Boyutta Gör

Apple’ın küçük ekranlı telefon sevenlere hitap eden iPhone SE’nin yenilenen versiyonu aynı isimle Türkiye’de satışa çıktı. Yeni iPhone SE’nin başlangıç fiyatı 5299 TL.

iPhone SE özellikleri

iPhone SE’nin özelliklerini özetlemek gerekirse cihazın fiziksel olarak iPhone 8 ile birebir aynı olduğunu, teknik donanım açısından ise iPhone 8 ve iPhone 11 karışımı özellikler içerdiğini söyleyebiliriz. 4.7 inç boyutunda 1334x750 piksel çözünürlüğünde LCD ekranı bulunuyor. 3D Touch özelliği kaldırılmış.

iPhone 11 serisine güç veren Apple A13 Bionic yonga setinden güç alıyor. 3G RAM’i bulunuyor. Apple A13 oldukça güçlü işlemci olduğu için ve ekran çözünürlüğü 750p olduğu için oyunlarda oldukça yüksek performans veriyor. 1821 mAh büyüklüğünde bataryadan besleniyor.

Arkada bir adet arka kamerası bulunuyor. 12 MP çözünürlüğündeki kamera teknik olarak iPhone 11’in birinci arka kamerası ile aynı. 4K 60 kare video kaydı yapabiliyor. Sinematik video stabilizasyonu özelliği mevcut. Ön tarafta ise 7 MP çözünürlüğünde bir kameraya yer veriliyor. Yüz tanıma özelliği yok. Hem ön hem arka kamerada portre modu bulunuyor.

iPhone SE’nin 64 GB versiyonu 5299 TL, 128 GB versiyonu 5749 TL, 256 GB versiyonu ise 6599 TL’ye satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12138 kez okundu.
63 kişi, toplam 64 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, iphone se ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim