Anlık Bildirim

Yeni Hyundai i20'nin tasarımı ortaya çıktı!

Önümüzdeki ay düzenlenecek 2020 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılması beklenen 2020 Hyundai i20'nin tasarımı sızdırıldı. Yeni i20, selefine göre daha sportif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Yeni Hyundai i20'nin tasarımı ortaya çıktı! Tam Boyutta Gör

Hyundai’nin Cenevre’de tanıtacağı yeni i20 ve i30 modelleriyle ilgili meraklı bekleyiş sürerken beklenmedik bir gelişme yaşandı. 2020 Hyundai i20’nin dış tasarımını gözler önüne seren resmi görseller sızdırıldı.

2020 Hyundai i20’nin tasarımındaki radikal değişim ilk bakışta göze çarpıyor. Markanın “Duygusal Sportiflik” felsefesiyle hazırlanan yeni i20, selefine göre çok daha agresif görünüyor. 2020 Hyundai i20’de, ön yüzü domine eden büyük altıgen ızgara, keskin çizgilere sahip yeni motor kaputu ve sportif tampon dikkat çekiyor.

Köklü değişim 2020 Hyundai i20’nin arka tarafında da devam ediyor. LED şeritle birbirine bağlanan “Z” motifli stop lambaları bu alanda ilk göze çarpan detaylardan. Ayrıca, tercih edilen donanım seviyesine bağlı olarak tavandaki siyah rengin stoplara kadar devam ettiğini görüyoruz. Yeni tasarım jantlar ve stop lambalarının sol tarafına entegre edilen yakıt depo kapağı da yeni i20’nin karakteristik özellikleri arasında.

2020 Hyundai i20’nin iç mekanıyla ilgili henüz bir paylaşım veya sızıntı yok. Fakat Koreli marka, yeni i20’nin gösterge tablosunu da kapsayan yatay kokpit tasarımıyla oldukça iddialı olacağının altını çiziyor. Dijital donanımlara ağırlık verildiği söylenen yeni i20’nin kokpitinde iki adet 10,25 inç ekrana yer verileceği de gelen bilgiler arasında.

2020 Hyundai i20’nin dünya lansmanı önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak. Konuyla ilgili tüm gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8963 kez okundu.
49 kişi, toplam 55 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, 2020 hyundai i20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim