Anlık Bildirim

Yeni Hyundai i20'nin ilk çizimleri paylaşıldı

Yeni Hyundai i20'nin nasıl bir tasarıma sahip olacağı hakkında fikir sahibi olmamızı sağlayan çizimler paylaşıldı. Çizimlere göre yeni Hyundai i20, selefine kıyasla daha sportif bir model olacak.

Yeni Hyundai i20'nin ilk çizimleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Hibrit versiyonla birlikte gelecek yeni i20’nin üretimine hazırlanan Hyundai, B segmentindeki popüler modelinin ilk çizimlerini de paylaştı. Yeni Hyundai i20, markanın “Sensuous Sportiness” yani ”Duygusal Sportiflik” felsefesiyle hazırlandı.

Dünya lansmanı öncesi paylaşılan çizimlere bakacak olursak, yeni Hyundai i20’nin selefinden çok daha sportif ve modern bir yapıyla geleceğini söyleyebiliriz. Dinamik hatlarıyla dikkat çeken yeni i20, ön tarafındaki yatay konumlandırılmış basamaklı ızgarası ve aşağı doğru uzanan far yapısıyla Koreli markanın yeni tasarım dilini yansıtacak.

Yeni Hyundai i20'nin ilk çizimleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Karakteristik ızgaranın haricinde daha geniş ve alçak bir duruş sergileyen gövdesiyle ön plana çıkan yeni Hyundai i20, bu sayede daha sportif bir görüntüyle karşımıza çıkacak. Bumerangı andıran krom kaplı C sütunu, Z şeklinde başlayıp boydan boya uzanan LED arka aydınlatma grubu ve stop lambalarının sol tarafına entegre edilen yakıt depo kapağı da yeni i20’nin karakteristik özellikleri arasında.

Hyundai, yeni i20’nin iç mekanıyla ilgili henüz bir paylaşımda bulunmadı. Fakat Koreli marka, yeni i20’nin gösterge tablosunu da kapsayan yatay kokpit tasarımıyla oldukça iddialı olacağının altını çiziyor. Dijital donanımlara ağırlık verildiği söylenen yeni i20’nin kokpitinde iki adet 10,25 inç ekrana yer verileceği de gelen bilgiler arasında.

Yeni Hyundai i20’nin dünya lansmanı önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak. Ardından Hyundai’nin İzmit’teki fabrikasında üretim bandına çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11338 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni hyundai i20, yeni i20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim