Anlık Bildirim

Yeni GTA V’in ne zaman çıkacağı belli oldu

PlayStation 5 ve Xbox Series X için geliştirilen GTA V'in 2021'in ikinci yarısında çıkacağı doğrulandı. Görsel açıdan ve oynanış açısından ufak geliştirmeler içerecek.

Yeni GTA V’in ne zaman çıkacağı belli oldu Tam Boyutta Gör

İlk olarak Eylül 2013’te PS3 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştiren Grand Theft Auto V, bir sonraki yıl PS4 ve Xbox One için çıkmıştı. GTA V şimdi de yeni nesil PS5 ve Xbox Series X konsollarına çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni nesil konsollar için özel olarak geliştirilen GTA V versiyonunun 2021’in ikinci yarısında çıkış yapacağı Rockstar Games tarafından doğrulandı.

Yeni nesil için geliştirilen GTA V hem görsel açıdan hem de teknik açıdan küçük geliştirmeler içerecek. PS5 ve Xbox Series X’in SSD’sinden faydalanarak hızlı açılış süresi sunacak. GTA Online’a yeni etkinlikler ve ek içerikler gelecek. Bu içeriklerin PC’ye de geleceği belirtiliyor.

Hikaye modununun depolama alanında yer işgal etmek istemeyen yeni nesil konsol sahipleri için GTA Online isminde bağımsız versiyonu yayınlanacak. GTA Online’ı ilk 3 ay içerisinde indiren PS5 sahipleri ömür boyu ücretsiz olarak oynayabilecek ancak Xbox Series X sahipleri ve oyunu sonradan indiren PS5 sahiplerinin GTA V’i satın alması gerecek.

GTA V satışları, son açıklamaya göre 135 milyon adeti aştı. Yüksek satışlara rağmen, iki konsol nesli geçirmesine rağmen, PS5 ve Xbox Series X versiyonunun ücretli olması üzücü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10620 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta v, gta 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim