Anlık Bildirim

Yeni çıkacak Galaxy A serisi telefonlara, Optik Görüntü Sabitleme teknolojisi geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şimdiye kadar amiral gemilerine entegre ettiği Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisini Galaxy A serisi cihazlara getirmeye hazırlanıyor.

Yeni çıkacak Galaxy A serisi telefonlara, Optik Görüntü Sabitleme teknolojisi geliyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji üreticisi Samsung, bu yıl Galaxy A serisi akıllı telefonlara Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğini getirecek. Bu teknoloji şimdiye kadar Samsung amiral gemileriyle sınırlıydı, ancak Galaxy A serisine eklenmesi umut verici bir gelişme olarak değerlendirilebilir.

Optik Görüntü Sabitleme (OIS), fotoğraf veya video çekimlerinde, titreşim sonucu ortaya çıkabilecek bulanıklıkları ortadan kaldırmaya yönelik bir teknoloji olarak tanımlanabilir. Sadece Samsung değil, diğer akıllı telefon üreticileri de OIS özelliğini genellikle ileri teknoloji akıllı telefonlarına entegre ediyorlar. Güney Koreli şirket Galaxy A serisi cihazları için ise Elektronik Görüntü Sabitleme (EIS) adı verilen daha ucuz (ve daha az etkili) bir çözüme güveniyor.

Yeni çıkacak Galaxy A serisi telefonlara, Optik Görüntü Sabitleme teknolojisi geliyor Tam Boyutta Gör

OIS destekli cihazlar bu yıl piyasaya sürülecek

Ama bu durum yakında değişecek. Kore merkezli SisaJournal'den gelen bir rapora göre Samsung, 2020'nin ikinci yarısında piyasaya süreceği birkaç Galaxy A serisi telefon modeline OIS teknolojisini entegre edecek. Bu özellik çoğunlukla premium Galaxy A serisi telefonlarla sınırlı olacak ve şimdilik konuyla ilgili olarak başka bir ayrıntı yok.

Şimdiye kadar, OIS desteği sunan ve amiral gemisi olmayan iki Samsung akıllı telefon mevcuttu. Bu iki cihaz ise geçen yıl satışa sunulan Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite modelleriydi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5249 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy a ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim