Anlık Bildirim

Yeni bir The Witcher oyunu geliyor

Cyberpunk 2077 oyununun çıkışı sonrasındaki yoğunluk ve güncelleme koşturmacası bittikten sonra CD Projekt Red yeni The Witcher oyununun geliştirme sürecine başlayacak.

Yeni bir The Witcher oyunu geliyor Tam Boyutta Gör

Bir yandan Netflix üzerinde The Witcher serisi büyük bir başarı yakalayan bir yandan da Cyberpunk 2077 ile oyun dünyasının dikkatini üzerine çeken CD Projekt Red yeni bombalara devam ediyor.

Yeni oyun geliyor

CD Projekt patronu Adam Kicinski yaptığı açıklamada The Witcher serisinin yeni oyunu için düğmeye basıldığını belirtti. Cyberpunk 2077 yapımının piyasaya çıkması sonrasında The Witcher oyunu da masaya yatırılacak.

Şimdilik küçük bir ekip ön hazırlık sürecini yönetiyor. Asıl ekip ise Cyberpunk 2077 için DLC ve içerik eklentileri üzerinde çalışacak. En azından gelecek yıl başlarına bu yapılanmanın devam etmesi bekleniyor. Yani yeni The Witcher oyunu için 2021 yılında bir şeyler söylemek mümkün olacak.

Kicinski henüz yeni yapım ile ilgili bir isim vermekten kaçınıyor bu bakımdan The Witcher 4 ihtimali şimdilik gündemde değil. Yine Andrzej Sapkowski’nin oluşturduğu evrende geçecek ancak isim eklentisi farklı olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8278 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, the witcher 4 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim