Anlık Bildirim

Makyajlı Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı

2020 yılında tanıtılan yeni nesliyle bambaşka bir görünüme kavuşan Hyundai Tucson makyajlandı. Şimdilik sadece tasarımı paylaşılan makyajlı Tucson'un iç mekanındaki değişim son derece dikkat çekici.
Yeni 2024 Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Makyajlı Hyundai Tucson'un dış tasarımı eskisiyle aynı görünse de dikkatli bakıldığında panjur tasarımının ve entegre ışık imzasının güncellendiği görülebiliyor. Ayrıca, tamponun altındaki yeni gri koruma plakasının da SUV modeli olduğundan daha geniş gösterdiği söylenebilir. Yan taraftan bakıldığında sadece yeni jant tasarımıyla fark yaratan modelin arka kısmını henüz göremiyoruz ancak bu kısımda da stop lambalarının revize edilmiş olmasını bekleyebiliriz.

Tucson'un iç mekanı da markanın yeni modelleriyle uyumlu olacak biçimde elden geçirilmiş. Üç kollu tasarıma sahip sade direksiyon simidinin hemen arkasında 12.3'er inçlik ekranlardan oluşan kavisli panel bizleri karşılıyor. Bir bütün şeklinde tasarlanan ince havalandırma menfezlerinin altında ise fiziksel tuşlar ve yeni klima kontrol paneli yer alıyor. Koreli üreticinin eskiye nazaran daha fazla fiziksel kontrollere yer vermiş olması da son derece dikkat çekici.

Yeni 2024 Hyundai Tucson'un tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Otomotivdeki son moda ile uyumlu olarak Tucson'daki vites kontrolleri de direksiyon kolonuna taşınmış. Bu sayede orta konsolda daha fazla yer açılırken, bu alanda büyük bir kablosuz cep telefonu şarj ünitesi ve iki adet bardaklık hemen göze çarpıyor. Buna ek olarak, görsellerden anlaşıldığı kadarıyla konsol, kapı panelleri ve koltuklarda kullanılan malzemeler de oldukça kaliteli görünüyor.

Makyajlı Hyundai Tucson ile ilgili teknik detaylar ilerleyen günlerde paylaşılacaktır. Mevcut versiyon Türkiye'de 180 beygirlik 1.6 benzinli, 136 beygirlik 1.6 dizel ve 230 beygirlik 1.6 hibrit motorlarla tercih edilebiliyor. Tucson'un başlangıç fiyatı ise 1.5 milyon TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
3 Kişi Okuyor (0 Üye, 3 Misafir) 3 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30973 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Hyundai, tucson ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim