Anlık Bildirim

Yayın kalitesini düşüren şirketler arasına Amazon ve Apple da katıldı

Koronavirüs salgını nedeniyle artan internet yükünü azaltarak, evden çalışan kişilerin zorluk çekmemesini sağlamak isteyen şirketler arasında Amazon ve Apple'ın da katıldığı bildirildi.

Yayın kalitesini düşüren şirketler arasına Amazon ve Apple da katıldı Tam Boyutta Gör

Tüm dünya Koronavirüs salgını (COVID-19) ile mücadele etmeye çalışırken, teknoloji şirketleri de bu konuya duyarsız kalmıyor. Netflix ve Youtube'un ardından şimdi de Amazon ve Apple, akış hizmetlerindeki yayınların kalitesini düşürme kararı aldılar.

Dev şirketler ortak hareket ediyor

Koronavirüs nedeniyle evden çalışmak zorunda kalan insanların, internet erişiminde yavaşlama yaşamamaları için alınan bu karar artık Amazon Prime için de geçerli. Şirket 150 milyon kullanıcısı olan Prime Video adlı akış hizmetinin yayın kalitesini düşürme kararı aldı. Bu durumun, şimdilik Avrupa'daki kullanıcılar için geçerli olacağını da belirtelim.

Yayın kalitesini düşüren şirketler arasına Amazon ve Apple da katıldı Tam Boyutta Gör

Yayın kalitesini düşüren şirketler arasına Apple da katıldı. Şirket Apple TV Plus akış hizmetinin kalitesini düşürme konusunda diğer teknoloji şirketlerine uydu ve kararı uygulamaya koydu. Akış hizmetleriyle, internet trafiğinin büyük bir kısmını meşgul eden bu şirketlerin ortak bir şekilde hareket etmesinin, evden çalışan ve çevrimiçi görüntülü toplantılar yapan kişiler açısından olumlu etki yaratacağı ise su götürmez bir gerçek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim