Anlık Bildirim

Yarış oyunu Project Cars GO, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı

Popüler yarış oyunu serisi Project Cars'ın mobil versiyonu Project Cars GO, ücretsiz bir şekilde iOS ve Android için yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yarış oyunu Project Cars GO, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Gamevil'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Slightly Mad Studios'un yaptığı popüler yarış oyunu serisinin mobil versiyonu Project Cars GO yayınlandı.

Oyuna baktığımızda şüphesiz en dikkat çeken nokta oynanış, zamanlamaya ve tek bir dokunuş üzerine kurulmuş olması. Alışık olduğumuz simülasyon yarış oyunlarının kontrollerinden daha uzak diyebiliriz. Oyun içerisinde arçalarını kişiselleştirebileceğiniz birçok seçenek de bulunuyor. 

Oyunda birçok lisanslı araç bulunuyor ve hepsi için kampsamlı bir şekilde araç geliştirme yapılabilecek. 50 farklı araç şu anda erişilebilir durumda. Ayrıca Brands Hatch, Autodromo Nazionale Monza, WeatherTech Raceway ve Laguna Seca dahil olmak üzere toplamda 12 farklı pist bulunuyor.

Oyunu şuanda App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Oyunun boyutu yaklaşık 1.2 GB. iOS tarafında iOS 12.0 veya sonraki bir sürümü kullanıyor olmanız gerekli. Android sürümünde ise cihaza göre değişiyor. Mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz. 

https://apps.apple.com/tr/app/id1418668113

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamevil.SlightlyMadStudiosPogo.android.google.global.normal

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim