Anlık Bildirim

YaaniMail güvenli kurumsal e-posta hizmeti sunuyor

Turkcell YaaniMail, bireysel ve kurumsal kullanıcılara yönelik e-posta hizmeti sunuyor. YaaniMail verileri Türkiye'deki veri merkezlerinde depolandığı için veriler yurt dışına çıkmıyor.

YaaniMail güvenli kurumsal e-posta hizmeti sunuyor Tam Boyutta Gör

Turkcell’in e-posta hizmeti YaaniMail, kurumsal kullanıcılara yönelik kapsamlı özellikler sunuyor. Kurumsal kullanıcılar YaaniMail’in güvenlik özelliklerinden ücretsiz olarak faydalanıyor.

YaaniMail’deki veriler Turkcell’in Türkiye’deki veri merkezlerinde depolanıyor. Bu sayede veriler yurt dışına çıkmadan güvenli ve kesintisiz bir şekilde Türkiye içerisinde kalıyor. Mailler ve takvim gibi diğer özellikler YaaniMail’in web sitesinden veya iOS, Android uygulamalarından takip ediliyor.

YaaniMail’in bireysel versiyonu ücretsiz fakat kurumsal versiyonu ücretli. Ancak kurumsal kullanıcılara yasal metin, imza, feragatname, antispam ve antivirüs katmanı özellikleri ücretsiz olarak sunuluyor. Arşiv paketi satın alınması halinde silinen e-postalar da dahil olmak üzere 10 yıl boyunca tüm e-postalar Turkcell arşivinde depolanabiliyor.

YaaniMail’i şirketler kendi servisi üzerine kurabileceği gibi dilerse Turkcell’in bulut yapısı üzerine de kurabiliyor. YaaniMail’in kurumsal versiyonu kullanıcı başına 6 TL, 10 TL ve 15 TL olarak üç farklı pakette sunuluyor. Bireysel versiyonu ise ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5225 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, yaanimail ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim