Anlık Bildirim

XRP işlemleri, Binance ve Ripple arasındaki yeni ortaklık söylentilerini tetikledi

XRP yatırımcıları, Ripple ile kripto para borsası Binance arasında bir ortaklık olduğuna dair kanıtların ortaya çıkabileceğini öne sürüyor.

XRP işlemleri, Binance ve Ripple arasındaki yeni ortaklık söylentilerini tetikledi Tam Boyutta Gör

Şubat ayında, CEO Changpeng Zhao, Binance'ın, ''Talep Üzerine Likidite (ODL)'' adlı XRP destekli sınır ötesi ödeme çözümünü desteklemek için San Francisco girişiminde kesinlikle partner olacağını söylemişti.

ODL, bankalara ve finans kuruluşlarına, XRP'yi köprü para birimi olarak kullanarak yurt dışına para göndermek için yasal olarak uyumlu bir yol sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Bu sistem, fiatı (itibari paraları) kabul edip XRP'deki eşdeğer değerini başka bir ülkedeki kripto borsasına atıp anında itibari paraya çevirebilecek kripto borsalarına dayanıyor.

XRP topluluğu üyeleri, ODL hacmini saptamak için tasarlanmış bir izleme aracının, Rus Rublesi'ni de kapsayan bir dizi olası ODL işlemi keşfettiğini söylüyor.

Yeni işlemleri, ekim ayında Ruble desteğini başlatan Binance ile ilişkilendiriyorlar. Bu durumu, Binance'ın bir ODL borsası olarak rol alacağına dair kanıt olarak görüyorlar. Nihayetinde daha fazla hacim, Binance için daha fazla kar anlamına geliyor.

XRP işlemleri, Binance ve Ripple arasındaki yeni ortaklık söylentilerini tetikledi Tam Boyutta Gör

Şimdiye kadar, Zhao konuyla alakalı gelen sorulara cevap vermedi.

Öte yandan, Ripple, ODL'nin likiditesini artırmak için kripto borsaları Bittrex, Bitso, Coins.ph ve Bitstamp ile ortaklıklar kurduğunu duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim