Anlık Bildirim

Xiaomi, yüzde 180 ekran gövde oranına sahip Mi Mix Alpha'yı satışa sunuyor

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi'nin, geçitiğimiz Eylül ayında tanıttığı ve %180 ekran gövde oranına sahip akıllı telefon modeli Mi Mix Alpha nihayet satışa çıkıyor.

Xiaomi, yüzde 180 ekran gövde oranına sahip Mi Mix Alpha'yı satışa sunuyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi geçtiğimiz Eylül ayında, alışılmış dışında bir tasarıma sahip olan akıllı telefon modeli Mi Mix Alpha'yı tanıtmıştı. %180 ekran gövde oranına sahip cihazın satışlarına başlanacağı ise artık resmi olarak açıklandı.

Mi Mix Alpha'nın ilk durağı Hindistan

Xiaomi Hindistan resmi Twitter hesabından paylaşılan duyuruya göre, fütüristik akıllı telefon Mi Mix Alpha, ülkedeki seçkim Mi Store'larda satışa sunulacak. %180 ekran gövde oranı dışında akıllı telefon 108MP kamera, Snapdragon 855+ yonga seti, 5G bağlantısı, 12GB RAM, 512GB dahili depolama alanı ve 40W hızlı şarj destekli 4.050mAh pil ile geliyor.


Fiyat konusuna gelecek olursak Xiaomi Hindistan Mi Mix Alpha'nın yerel para birimiyle hangi fiyattan satışa sunulacağını henüz onaylamadı. Ancak Çin'de 2.813 dolardan satışa sunulması planlanan cihazın, aşağı yukarı aynı fiyatlarla Hindistan'daki raflara çıkacağı düşünülüyor. Tüm bunlara ek olarak Mi Mix Alpha'nın diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı konusu ise henüz belirsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim