Anlık Bildirim

Xiaomi, yeni tablet modeli Mi Tab 5'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin yeni tablet modellerini piyasaya sürmeye hazırlandığı biliniyordu. Ortaya çıkan bilgilere göre şirketin yeni tableti Mi Tab 5 olarak adlandırılacak.

Xiaomi, yeni tablet modeli Mi Tab 5'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz dönemde yayınlanan raporlara göre, Xiaomi tablet modellerini genişletme planları yapıyor. Şirketin önümüzdeki aylarda piyasaya sürmeye hazırlandığı ve Mi Tab 5 olarak adlandırılması beklenen cihazın detayları çıkmaya başladı.

Xiaomi tablet modellerini çoğaltacak

Xiaomi'nin tablet pazarına yönelik ürettiği son cihaz 2018 yılında piyasaya sürülmüş olan Mi Pad 4 modeliydi. O günden bu yana tablet ürün gamına yeni bir model eklemeyen şirket, Çin sosyal medya sitesi Weibo'da ortaya çıkan sızıntılara göre Mi Tab 5'i üretime hazır bir hale getirmek üzere.

Xiaomi, yeni tablet modeli Mi Tab 5'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Görsellerden anladığımız kadarıyla bizi ince çerçeveli, delikli ekranlı ve arka panelinde üçlü kamera modülü olan şık bir tablet bekliyor diyebiliriz. İnce bir tasarıma ve yuvarlatılmış köşelere de sahip olacağı söylenen Mi Tab 5'le ilgili ne yazık ki teknik detaylar ve fiyatlandırma konusunda ortaya çıkmış bir bilgi yok. Önümüzdeki günlerde tabletle ilgili daha net detayların gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim