Anlık Bildirim

Xiaomi sessiz akıllı klimalarını tanıttı

Bugün akıllı telefondan, akıllı saate kadar bir çok yeni ürün tanıtarak gövde gösterisi yapan Xiaomi aynı zamanda son derece sessiz çalışan iki akıllı klima da duyurdu.

Xiaomi sessiz akıllı klimalarını tanıttı Tam Boyutta Gör

Xiaomi bugün düzenlediği etkinlikte Mi CC9 Pro, Mi Watch ve Mi TV 5 serisinin yanında yeni klimalarını da tanıttı. Çinli şirket duvara monte edilen İnternet Klima ve yerde kullanılan İnternet Dikey Klima adlı iki model duyurdu.

Yeni klimalar enerji tasarrufuna odaklanırken, bulundukları odayı çok iyi soğutarak ana görevlerini başarı ile yerine getiriyorlar. Aynı zamanda en yüksek verimi elde edebilmek için yeni bir enerji dönüştürme teknolojisi kullandıklarını belirtelim.

Xiaomi sessiz akıllı klimalarını tanıttı Tam Boyutta Gör

Her iki model de şirketin minimalist tasarım dilini yansıtıyor ve sadece beyaz renk seçenekleri var. Ayrıca üzerlerinde gerekli bilgilerin görüntülendiği mini ekranlar bulunuyor. Yeni klimalar en yüksek seviyede bile maksimum 23 dB gürültü ürettikleri için son derece sessiz çalışıyorlar.

Akıllı ev sistemlerine entegre olabiliyorlar

Otomatik temizliği destekleyen klimalar aynı zamanda IoT (Nesnelerin İnterneti) cihazları oldukları için akıllı ev sistemlerine entegre edilebildikleri gibi akıllı telefon üzerinden de kontrol edilebiliyorlar.

Xiaomi sessiz akıllı klimalarını tanıttı Tam Boyutta Gör

Klima fiyatları model gücüne göre değişiyor. Duvara monte edilen versiyonlar 329 ve 358 dolar, dikey modeller ise 644 ve 787 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim