Anlık Bildirim

Xiaomi'nin 4.000 mAh pili 17 dakikada dolduran hızlı şarj teknolojisi 2020'de geliyor

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin geçtiğimiz aylarda gündeme getirdiği 100W hızlı şarj teknolojisi, şirketin 2020 yılında üretilecek olan akıllı telefon modellerinde kullanılacak.

Xiaomi'nin 4.000 mAh pili 17 dakikada dolduran hızlı şarj teknolojisi 2020'de geliyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonlarımızın en önemli özelliklerinden biri de ne kadar hızlı şarj oldukları diyebiliriz. Tüm şirketler kendi markaları adı altında hızlı şarj teknolojilerini geliştiriyorlar ve bunlardan biri de Xiaomi. Şirket önümüzdeki yıl 100W hızlı şarj teknolojisini akıllı telefonlarına entegre etmeyi planlıyor.

Hangi modelde olacağı belli değil

Xiaomi'nin 100W hızlı şarj teknolojisi, 4.000 mAh kapasiteli bir bataryayı, 17 dakikada tam olarak doldurabiliyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Xiaomi Geliştirici Konferansı'nda açıklamalar yapan şirket yetkilileri, ilk olarak 2019'un Mart ayında duyurulan bu teknolojinin, 2020 model Xiaomi akıllı telefonlarda kullanılabileceğine işaret ederek kullanıcıları heyecanlandırdılar.

Super Charge Turbo olarak da adlandırılan bu teknolojinin, yüksek güvenlik ve koruma sunduğu açıklanırken, sadece 8 dakikalık bir şarjla yüzde 60'a varan bir pil doluluk oranı sağlanabildiği de ifade ediliyor.  Şu anda en hızlı şarj teknolojisinin Oppo şirketinin, 5 dakikada yüzde 27'lik şarj sunan Super VOOC 2.0 olduğunu da belirtelim. Xiaomi'nin 100W şarj özelliğini 2020 yılında piyasaya süreceği hangi akıllı telefon modeline ekleyeceği ise şimdilik belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim