Anlık Bildirim

Xiaomi'nin 120W hızlı şarj aleti sertifika aldı

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin bir süredir geliştirdiği 120W hızlı şarj aleti 3C sertifikasyon sitesinde listelendi. Bu teknolojiyi destekleyen akıllı telefonların yolda olduğu söyleniyor.

Xiaomi'nin 120W hızlı şarj aleti sertifika aldı Tam Boyutta Gör

Teknoloji üreticilerinden Xiaomi'nin uzunca bir süredi 120W hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü biliniyordu. Gelen bilgilere bakılırsa 120W hızlı şarj destekli Xiaomi modeli piyasaya sürülmeye yakın.

Mi Mix serisi ile gelebilir

Çin'in 3C sertifikasyon sitesinde listelenen 120W şarj aleti (20Vdc, 6A), Xiaomi'nin bu teknolojiyi artık kullanıcılara sunacak seviyeye getirdiğine işaret ediyor diyebiliriz. Teorik olarak, 120W hızlı şarj aleti, 4000 mAh kapasitesindeki bir pili 15 dakikadan daha az bir sürede tamamen şarj edebiliyor. Sertifika detaylarında ise bu şarj aletinin hangi cihazda kullanacağına dair bir bilginin mevcut olmadığını da belirtelim.

Xiaomi'nin 120W hızlı şarj aleti sertifika aldı Tam Boyutta Gör

En iyi tahmin, Xiaomi'nin gelecekteki Mi Mix akıllı telefon serisinde 120W hızlı şarj teknolojisi kullanma ihtimali olarak gösteriliyor. Bu bilgilere ek olarak, yeni teknolojinin kullanılacağı cihazların aktif soğutmalı bir şarj yuvası ve yangına dayanıklı bir gövde ile gelebileceği söylentileri de mevcut. Önümüzdeki dönemde Xiaomi'nin 120W hızlı şarj teknolojisi ile ilgili daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5336 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, 120W ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim