Anlık Bildirim

Xiaomi MIJIA sözlük kalemi satışa çıktı

Xiaomi MIJIA Dictionary Pen adındaki dijital sözlük kâğıt üzerindeki metinleri taramanıza, anlık olarak çevirmenize veya anlık sesli tercümeler yapmanıza imkân tanıyor.
Xiaomi MIJIA Dictionary Pen Tam Boyutta Gör
Kitap okurken üzerinden geçtiğiniz kelimenin sözlük anlamını veren sözlük kalemleri uzun yıllardır hayatımızda. Gelişen teknoloji ile birlikte sözlük kalemleri de daha iyi hale geliyor. Xiaomi MIJIA oldukça gelişmiş bir sözlük kalemi satışa sundu.

Xiaomi MIJIA Dictionary Pen özellikleri ve fiyatı

Xiaomi MIJIA Dictionary Pen lazer destekli tarayıcısı ile kâğıt üzerindeki metinleri tarayarak çeviriler yapıyor veya farklı amaçlar için kullanıcısına gönderiyor. Ayrıca kamera ile tüm paragrafı, fotoğrafları algılayabiliyor.

Çift mikrofon ile sesli tercüme de yapabilen cihaz Rusça, İngilizce, Çince, Japonca, Almanca, Korece gibi pek çok dili destekliyor. Ekran üzerinde farklı uygulamalara erişim ve yapılan işlemlerin ön izlemesini görebilmek de mümkün.

Cihaz İngilizce ve Çince metin aktarımını yüzde 99 başarı ile gerçekleştiriyor. Yine İngilizce ve Çince toplamda 15 milyon hazır kelime yer alırken Oxford ve Kingsoft gibi pek çok Çince-İngilizce sözlük ile de uyumlu. Xiaomi MIJIA Dictionary Pen 96$ civarında fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim