Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Smart Band geliyor

Xiaomi’nin popüler Mi Band 4 akıllı bilekliğini biraz daha kırparak Mi Smart Band adıyla piyasaya süreceği konuşuluyor. Hindistan’da reklamlar dönmeye başladı bile.

Xiaomi Mi Smart Band geliyor Tam Boyutta Gör

Bu yıl en beğenilen fitness bilekliklerinden birisi şüphesiz Mi Band 4 oldu. Adeta peynir ekmek gibi satan Mi Band 4 yeni bir konfigürasyonlar tekrar piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Haber Xiaomi Hindistan tarafından verildi.

Mi Smart Band neler sunacak?

Sadece bir ipucu olarak yapılan tanıtımda Mi Band 4 modeline oldukça benzeyen Mi Smart Band adında yeni bir ürün gösteriliyor. Xiaomi Hindistan tarafından gelecek ay düzenlenecek maratonda her katılımcıya Mi Smart Band hediye edilecek.

Bu bakımdan Mi Smart Band kısa süre sonra tanıtılacak diyebiliriz. Erdi Özüağ’ın geçmiş dönemdeki paylaşımlarında özellikleri biraz kırpılmış bir Mi Band 4C modeli gündeme gelmişti. Muhtemelen Mi Smart Band bu bahse konu cihaz.

Maratona katılımın 11$ civarında olduğu düşünüldüğünde Mi Smart Band modelinin oldukça düşük bir fiyattan satılacağını tahmin edebiliriz. 15$-20$ arası bir fiyat şaşırtıcı olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim