Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 2020 geliyor: İşte muhtemel tasarımı ve özellikleri

Xiaomi Mi Mix serisinin yeni modeliyle ilgili detaylar netleşiyor. Mi Mix 2020 adı altında karşımıza çıkmaya hazırlanan telefonun teknik özellikleri ve tasarımı hakkında yeni bilgiler var.

Xiaomi Mi Mix 2020 geliyor: İşte muhtemel tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Xiaomi, bu yıl Mi Mix serisi kapsamında piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu üzerinde çalışıyor. Cihazın Mi Mix 4 olarak isimlendirilmesi bekleniyordu ancak Mi Mix 2020 adı altında satışa sunulacağına yönelik bilgiler var.

Xiaomi Mi Mix 2020, çentiksiz ve deliksiz bir tasarıma sahip olacak. Zira yayınlanan görüntülerde ön kamera yok. Bu da akıllı telefonun ekran altı kamera teknolojisi ile geleceğini gösteriyor. Cihaz 120 Hz tazeleme oranı ve 2K çözünürlük sunan bir ekran taşıyacak.

Fiyatı da ortaya çıktı

Arka panelde dikey olarak konumlandırılmış üçlü kamera sistemini görüyoruz. Bu kısım tasarım olarak Mi Mix Alpha'yı andırıyor. 108 megapiksel ana sensör içeren kamera modülünde 12 megapiksel geniş açılı lens ve 10x zoom özellikli telefoto kamera görev yapacak. Ön kameranın ise 20 megapiksel çözünürlüğünde olacağını ekleyelim.

Akıllı telefon hızlı kablolu ve kablosuz şarjı destekleyecek. Ayrıca Snapdragon 865 işlemci, yüz tanıma özelliği ve NFC modülü ile gelecek. Xiaomi Mi Mix 2020'nin bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Amiral gemisi telefonun fiyatı 940 dolardan başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29301 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi mix 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim