Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 tanıtıldı

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 modelinde 45Km yolculuk mesafesi, 25km/s azami hız gibi özelliklerin yanı sıra LCD bilgi ekranı ile de rekabette farklılaşmayı amaçlıyor.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Elektronik cihaz sektörünün pek çok kategorisinde mücadele veren Xiaomi’nin elektrikli scooter ürünleri de büyük ilgi görüyor. Ülkemiz de dahil pek çok pazarda satışı yapılan elektrikli scooter’lara bir yenisi daha eklendi.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 önceki modellere göre bilgilendirme ekranı tarafında biraz daha avantajlı. Tek şarjla 45Km civarında yol katedebilen scooter ayrıca 25km/s hızlara da ulaşabiliyor. Ürün yüzde 20 eğimli yükseklikleri aşacak şekilde tasarlanmış.

300W motora sahip olan scooter dahili bir LCD ekran barındırıyor. Ekranda scooter ile ilgili pek çok bilgi ve parametre yer alıyor. Bluetooth ile telefonunuza bağladığınızda ilk kullanıcılar için kısa bir bilgilendirme de yapılıyor. Çift fren sistemi ile güvenlik arttırılırken şok emici basınçlı tekerlekler de sarsıntıları azaltıyor.

Gövde kısmının ön, arka ve kenarlarında reflektörler mevcut. Ayrıca far da 2W gücünde LED barındırıyor ve 10m mesafeyi aydınlatabiliyor. Yine gövde katlanabilir yapıda ve taşıması oldukça kolay.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 modeli 499 Avro fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Bu modelin yanında Mercedes-AMD Petronas ekibi ile ortak geliştirilen Mi Electric Scooter Pro 2 AMG Mercedes Petronas F1 versiyonu da olacak. Bu versiyonun henüz fiyatı ve neler sunacağı açıklanmadı.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14959 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim