Anlık Bildirim

Xiaomi Mi A2 Lite için Android 10 güncellemesi yayınlandı

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin ülkemizde de satılan Mi A2 Lite akıllı telefon modeline yönelik Android 10 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme karanlık mod ve diğer yeni özelliklerle geliyor.

Xiaomi Mi A2 Lite için Android 10 güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Xiaomi, Redmi 6 Pro'yu 2018'in ilk yarısında piyasaya sürmüştü ve daha sonra cihaz stok Android Oreo ile Mi A2 Lite adıyla yeniden raflara çıkmıştı. Android Pie çalıştıran bu model artık Android 10 güncellemesine kavuşu.

Yeni özelliklerle geliyor

Xiaomi Mi A2 Lite için yayınlanan Android 10 güncellemesi, MIUI forumundaki yöneticiler tarafından onaylanmış durumda. V11.0.2.0.QDLMIXM paket ismiyle gelen güncelleme, yakın bir süre içinde tüm Xiaomi Mi A2 Lite cihazlara dağıtılacak.

Xiaomi Mi A2 Lite için Android 10 güncellemesi yayınlandı Tam Boyutta Gör

Güncelleme ile birlikte cihazlara, sistem genelinde karanlık modun yanı sıra, yeni navigasyon işlevleri ve Android'in en son özellikleri geliyor. Eğer siz de Xiaomi Mi A2 Lite modeline sahipseniz, akıllı telefonunuzun güncelleme seçeneklerinden, paketin size ulaşıp ulaşmadığını manuel olarak kontrol edebilirsiniz. Ancak güncellemenin cihazınıza ulaşmasının biraz zaman alabileceğini de unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim