Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 10 kullanıcılarına müjde: Android 13 güncellemesi hazır

Akıllı telefon devi Xiaomi, Mi 10 serisi için Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesinin neredeyse hazır olduğunu duyurdu. Yapı testleri önümüzdeki hafta başlıyor. 
Xiaomi Mi 10 kullanıcılarına müjde: Android 13 güncellemesi hazır Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz Aralık ayında Android 13 tabanlı MIUI 14 sürümünü duyuran Xiaomi, yeni sürümü eski amiral gemileri ve orta seviye cihazlara ulaştırmaya başladı. Kısa süre önce Xiaomi Mi 10 serisinin güncelleme alacağını doğrulayan Çinli dev, şimdi güncellemenin hazır olduğunu duyurdu.

Xiaomi Mi 13 serisi için Android 13 güncellemesi hazır

Bugün yapılan açıklamada Xiaomi’nin cep telefonu yazılım departmanı direktörü Zhang Guoquan, Mi 10 serisi için MIUI 14 güncellemesinin neredeyse hazır olduğunu ve önümüzdeki haftadan itibaren yapı testlerinin başlayacağını duyurdu. Bu nedenle, şirketin güncellemeyi çok yakında paylaşacağını söyleyebiliriz.

Mi 10 serisi için MIUI 14, üçüncü büyük MIUI güncellemesi olacak. Bu bağlamda Android 10 işletim sistemi ile tanıtılan Mi 10, Mi 10 Pro ve Mi 10 Ultra, Android 13 sürümüne geçiş yapacak. En son MUI güncellemesinin Mi 10 Lite için Android sürümünü yükseltip yükseltmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Android 13 tabanlı MIUI 14, sistem verimliliğini artıracak yeni Foton Motoru'na ek olarak çok sayıda görsel değişiklik ve özellikle geliyor. Bu bağlamda Mi 10 serisi için önemli pil ve performans iyileştirmelerini beraberinde getireceğini belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim