Anlık Bildirim

Xiaomi, konuşma tanıma özellikli Mi Smart Mouse'u piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, yakında satışa sunacağı Mi Smart Mouse isimli yeni ürünü için Bluetooth sertifikasını aldı. Yeni mouse ilginç özelliklerle geliyor.

Xiaomi, konuşma tanıma özellikli Mi Smart Mouse'u piyasaya sürmeye hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi, kendi bünyesindeki Mi markası adlı altında mouse ve klavyelerini piyasaya sürmüştü. Hatta şirketin taşınabilir kablosuz mouse'u başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede hali hazırda satılıyor. Çinli akıllı telefon üreticisi, son Bluetooth SIG listesine göre bir başka mouse modelini daha duyurmaya hazırlanıyor.

Fiyatı henüz belli değil

Bluetooth standartlarını denetleme kurulu, Xiaomi'nin Mi Smart Mouse adı altında yeni bir mouse modelini daha onayladı. Model numarası XASB01ME olarak belirtilen mouse'un konuşma tanıma, çeviri desteği ve 4000 DPI özellikleriyle birlikte geleceği belirtiliyor.

Xiaomi, konuşma tanıma özellikli Mi Smart Mouse'u piyasaya sürmeye hazırlanıyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin yeni mouse'unun birkaç ay önce piyasaya sürülen diğer modellerle aynı teknolojiyi kullanacağına dikkat çekilmiş. Bluetooth 5.0 veya Wi-Fi üzerinden bağlantı kurabilecek olan Mouse, dahili bir şarj edilebilir batarya ile gelecek. Cihazın ne zaman resmi olarak duyurulacağı ve fiyatının ne olacağı konularında ise şimdilik bir açıklama mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim