Anlık Bildirim

Xiaomi'den şık ve kompakt tıraş makinesi: Xiaomi Mijia S200

Çeşitli kategorilerde ürünler geliştiren Xiaomi'nin piyasa sunduğu yeni tıraş makinesi Mijia S200, şık ve kompakt tasarımı ve akıllı özellikleriyle Xiaomi'ye has dokunuşlar içeriyor.
Xiaomi'den şık ve kompakt tıraş makinesi: Xiaomi Mijia S200
Xiaomi, tüketici elektroniğindeki çeşitli ürünlerinin yanı sıra elektrikli ev aletleri kategorisinde de ürünler geliştiriyor. Şirketin Çin'de satışa sunduğu Elektrikli Tıraş Makinesi Mijia S200, Xiaomi'ye has dokunuşlar içeriyor.

Xiaomi Mijia S200 Tıraş Makinesi özellikleri

Kompakt boyutlara ve şık tasarıma sahip tıraş makinesi, akıllı algılama başlatma teknolojisiyle öne çıkıyor. Bu özellik sayesinde ayrı bir güç düğmesine ihtiyaç duyulmuyor. Tıraş makinesinin yerleşik sensörü cilt temasını algılayarak motoru otomatik olarak çalıştırıyor.

Xiaomi'den şık ve kompakt tıraş makinesi: Xiaomi Mijia S200 Tam Boyutta Gör
8000 RPM'lik mikro motora sahip cihaz, çeşitli sakal türlerinde verimli bir şekilde çalışabiliyor. Çift halkalı kavisli bıçak tasarımı, ciltle pürüzsüz temas sağlayarak rahat bir tıraş deneyimi vadediyor. Ek olarak, hareketli yüzer yapısı sayesinde yüz hatlarına uyum sağlayarak kesik riskini azaltıyor.

Hem kuru hem de ıslak tıraşı destekleyen Mijia S200, IPX7 su geçirmezlik sertifikası sayesinde musluk altında yıkanabiliyor. Aynı zamanda tıraş kremi ve tıraş jeli kullanma imkanı da sunuyor. Ürünle birlikte verilen manyetik bıçak kafası, kolay çıkarma ve temizleme olanağı sağlayarak kullanım kolaylığını arttırıyor.

Xiaomi'den şık ve kompakt tıraş makinesi: Xiaomi Mijia S200 Tam Boyutta Gör
Xiaomi Mijia S200, tek şarjla 60 dakikaya kadar tıraş süresi sunuyor ve USB-C şarj portu sayesinde herhangi bir USB-C şarj aletiyle şarj edilebiliyor. Siyah, gri ve beyaz renk seçeneklerine gelen tıraş makinesi Çin'de 26 dolar fiyattan satışa sunulmuş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim