Anlık Bildirim

Xiaomi'den enerji tasarrufunu abartan klima

Çinli teknoloji devi Xiaomi, enerji verimliliği standartlarını aşan bir klima piyasaya sürdü. Smartmi Air Conditioner A adlı klima enerji tasarrufunu farklı bir boyuta taşıyor.

Xiaomi'den enerji tasarrufunu abartan klima Tam Boyutta Gör

Xiaomi, Smartmi Air Conditioner A adlı yeni klimasını resmi olarak tanıttı. Şirket, farklı oda boyutları için tasarlanmış iki versiyonu olan Smartmi Air Conditioner A'nın enerji verimliliği standartlarını aştığını iddia ediyor.

Çin teknoloji devinin kliması 4.65 APF (yıllık verimlilik oranı) değerine sahip. Birinci sınıf cihazlar için Çin'deki mevcut enerji verimliliği standardı 4.5 olarak belirlenmiş durumda. APF değeri ne kadar yüksek olursa klima o kadar ekonomik çalışır.

Xiaomi'den enerji tasarrufunu abartan klima Tam Boyutta Gör

%20 enerji tasarrufu sağlıyor

Bu enerji verimliliği seviyesine, yeni motor sayesinde ulaşıldı. Gerçek kullanım senaryosuna göre Xiaomi'nin yeni kliması, APF değeri daha düşük klimalara kıyasla yaklaşık %20 enerji tasarrufu sağlıyor.

Smartmi Air Conditioner A aynı zamanda akıllı bir klima olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar mobil uygulama aracılığı ile sıcaklığı ayarlayabildiği gibi çeşitli açma-kapama senaryoları oluşturabiliyorlar. Ayrıca sesle kontrol desteği de var. İki modeli olan klima 333 dolar ve 391 dolar fiyatlarla satılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30050 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Smartmi Air Conditioner A ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim