Anlık Bildirim

Xiaomi bu kez amiral gemisi katili değil sivrisinek katili piyasaya sürdü

Xiaomi, tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Şirket son olarak uçan haşerelerle mücadele edilmesine yardımcı olacak raket şeklinde bir cihaz piyasaya sürdü.

Xiaomi bu kez amiral gemisi katili değil sivrisinek katili piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Xiaomi, kitlesel fonlama platformu Youpin üzerinden piyasaya sürdüğü ürünlere bizi şaşırtmaya devam ediyor. Şirket son olarak kullanıcıların sivrisinek ve diğer can sıkıcı böceklerle başa çıkmasına yardımcı olacak bir cihaz çıkardı.

Qualitell markası altında sunulan sivrisinek katili, dış görünüm olarak bir raketi andırıyor. Mor ışık yayan LED'lere sahip cihaz böylelikle böcekleri kendisine çekmeyi başarıyor. Raketin ızgara kısmı elektrik yüklü olduğu için uçan haşereler bu kısma temas ettiklerinde ölüyorlar. Tabii insanları elektrik çarpmasına karşı koruyacak bazı güvenlik önlemleri de düşünülmüş.

Xiaomi bu kez amiral gemisi katili değil sivrisinek katili piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Duvara da asılabiliyor

Metal ızgara kısmında insan vücuduna zarar verecek güçte bir akım yok, sadece sinek ve sivrisinek türü canlıları ortadan kaldıracak kadar voltaj var. Ayrıca kazara temas edilmesi ihtimaline karşın ekstra koruma katmanları mevcut. Ancak yine de iki koruyucu ağ tabakası arasındaki bu kısma dokunulmaması isteniyor. Ayrıca çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutulması da öneriler arasında.

Xiaomi bu kez amiral gemisi katili değil sivrisinek katili piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Cihaz özel bir montaj aparatı sayesinde duvara da asılabiliyor. Bununla birlikte 2.000 mAh batarya içerdiğini ve USB Type-C portu üzerinden şarj edildiğini belirtelim. Raket üzerinde şarj seviyesini görebileceğiniz küçük bir ekran da bulununuyor. Cihazın fiyat etiketi 14 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13377 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, sivrisinek öldürücü ve
3 etiket daha raket cihaz Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim