Anlık Bildirim

Xiaomi bu hafta yeni kablosuz kulaklık modellerini tanıtacak

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin önümüzdeki günlerde şirketin yeni kablosuz kulaklık modellerini tanıtacağı ortaya çıktı. Bilginin kaynağı ise Xiaomi Hindistan CEO'su.

Xiaomi bu hafta yeni kablosuz kulaklık modellerini tanıtacak Tam Boyutta Gör

Xiaomi Hindistan CEO'su, Çinli şirketin yeni kablosuz kulaklıklarını yakında piyasaya süreceğini ima eden bir video yayınladı. Kulaklıkların 8 Mayıs'ta yapılacak olan Mi 10 serisi akıllı telefonların Hindistan lansmanında sunulacağı bildiriliyor.

Özellikleri sır gibi saklanıyor

Resim, yeni cihazın tasarımının Avrupa pazarında Mi True Kablosuz Kulaklık adı altında satılan Mi Airdots Pro 2'yi takip edeceğini gösteriyor. Mi Airdots Pro 2, geçtiğimiz Eylül ayında Çin'de tanıtılmıştı. Xiaomi daha sonra benzer tasarıma sahip, ancak daha kararlı bir bağlantı sağlayan geliştirilmiş Bluetooth çipi ile Mi Airdots Pro 2s modelini duyurdu. Kulaklık, Bluetooth 5.0 üzerinden ses kaynağına bağlanıyor ve kulaktan çıkarıldığında çalmayı duraklatmak için kızılötesi sensörler barındırıyordu.


Tek bir şarjla beş saatlik kesintisiz müzik dinleme imkanı sunan bu kablosuz kulaklık modellerine yenisi veya yenileri katılacak. Yaklaşan cihazların ne gibi yenilikler sunacağı henüz bilinmiyor. Ancak önceki modellere göre daha gelişmiş özelliklere sahip Xiaomi kablosuz kulaklık modellerinin bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Cihazların tüm detaylarını öğrenmek için 8 Mayıs tarihini beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim