Anlık Bildirim

Xiaomi artık Saf Android'li akıllı telefon çıkarmayacak

Mobil sektörün önde gelen markalarından Xiaomi artık Saf Android deneyimi sunan telefon çıkarmayacak. Çinli şirketin Android One programından ayrıldığı bildiriliyor.

Xiaomi artık Saf Android'li akıllı telefon çıkarmayacak Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin artık Android One programı kapsamında akıllı telefon çıkarmayacağı bildiriliyor. Bu gelişmeyle birlikte Xiaomi Mi A4'ün piyasaya sürülme ihtimali de ortadan kalmış oldu.

Xiaomi'nin neden bu yönde bir karar aldığında dair bir açıklama bulunmuyor. Hatırlayacağınız üzere daha önce Motorola da benzer bir hamle yaparak Android One programından ayrılmıştı. Yani "Saf Android" deneyimi sunan cihaz konusunda yaprak dökümü sürüyor.

Xiaomi artık Saf Android'li akıllı telefon çıkarmayacak Tam Boyutta Gör

Bir tek HMD Global kaldı

Android One projesi, yazılım güncellemelerini Android telefonlara hızlı bir şekilde sunmak için hayata geçirilmişti. Ancak Xiaomi Mi serisi cihazlar güncellemeleri gecikmeli olarak aldı. Ayrıca yeni sürümler çok sayıda hatayı da beraberinde getirdi.

Şu anda Saf Android'li akıllı telefon üreten tek büyük şirket HMD Global kalmış gibi görünüyor. Finli şirket bildiğiniz gibi Nokia markasının sahibi. Akıllı telefonlarını da bu marka altında piyasaya sürüyor.

Kaynakça https://www.smartdroid.de/aus-und-vorbei-xiaomi-und-co-lassen-android-one-links-liegen https://www.gsmarena.com/xiaomi_will_no_longer_make_android_one_phones_the_mi_aseries_get_axe-news-44589.php Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7931 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, android one ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim