Anlık Bildirim

Xiaomi Ankara açılışı izdiham nedeniyle iptal edildi

Bugün AnkaMall alışveriş merkezinde yapılacak olan Xiaomi Ankara mağazası açılışı yaşanan büyük izdiham nedeniyle iptal edildi. Hediyeler daha sonra dağıtılacak.

Xiaomi Ankara açılışı izdiham nedeniyle iptal edildi Tam Boyutta Gör

İstanbul’da birbiri ardına mağaza açılışları yaptıktan sonra İzmir’e geçen Xiaomi son olarak Ankara’da yeni bir mağaza planlamıştı. En fazla hediyenin dağıtılacağı açıklanan Ankara mağazasında büyük bir izdiham yaşandı.

İzdiham yaşandı

Bugün saat 13.00 itibariyle AnkaMall alışveriş merkezinde açılışı yapılacak olan Xiaomi mağazasında sıraya girenlere Mi Band 4, Mi Youth Edition Bluetooth kulaklık, Bluetooth Mini Speaker gibi hediyelerin yanı sıra 1000TL üzeri alışveriş yapanlara 1200 hediye ve her yarım saatte bir telefon çekilişi gibi hediyeler verilecekti.

Ankara’da ilk mağaza olduğu için beklenenin üzerinde bir ilgi ile karşılaşan Xiaomi mağazasında buna bağlı olarak izdiham yaşandı. Mağaza yönetimi izdihamla başa çıkamayınca Çevik Kuvvet çağırmak zorunda kaldı.

Son yapılan açıklamaya göre Xiaomi mağazasının açılışı iptal edildi. 15 gün boyunca Evofone yönetimi söz verdiği hediyelerin dağıtımını farklı etkinliklerle sağlamayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11616 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi ankara ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim