Anlık Bildirim

Xiaomi 14 tasarım şeması sızdırıldı: İşte görüntüler

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Xiaomi 14 serisi için geri sayım başladı. Son olarak Xiaomi 14 serisinin tasarımını gösteren yeni şema görüntüleri sızdırıldı. İşte Xiaomi 14
Xiaomi 14 tasarım şeması sızdırıldı: İşte görüntüler Tam Boyutta Gör
Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Xiaomi 14 serisi hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Öyle ki yeni telefonların pil ve kamera bölümünde önemli yükseltmeler alacağını öğrendik. Son olarak Xiaomi 14 serisinin tasarımını gösteren yeni şema görüntüleri sızdırıldı. Gelin detaylara hep birlikte göz atalım.

Xiaomi 14 tasarım şeması sızdırıldı

Paylaşılan şema görüntülerine göre Xiaomi 14, ön yüzünde ince çerçeveler ve düz bir ekrana sahip olacak. Ayrıca ekranın üst bölümünde Xiaomi 13 serisine benzer şekilde ortalanmış selfie kamerası konumlandırılmış. Telefonun arka bölümünde ise, tanıtık bir görüntü bizleri karşılıyor. Bu bölümde kamera adasındaki tasarım korunurken, birincil ve telefoto kamera sensörleri için daha büyük alan ayrılmış. 

Xiaomi 14 tasarım şeması sızdırıldı: İşte görüntüler Tam Boyutta Gör
Kamera bölümünde yer alan diğer kesikler ise, kuvvetle muhtemel ultra geniş kamera ve LED flaş modülü için ayrılmış. Mevcut raporlara göre Xiaomi 14, ön bölümde  Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine ek olarak 90W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj destekli 5.000mAh pil paketinden destek alcak. 

Xiaomi 14 serisi hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki haftalarda daha fazla detayın paylaşılacağını düşünüyoruz. Xiaomi 14 serisinin bu yılın sonlarına doğru tanıtılması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim