Anlık Bildirim

Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor

Oyun dünyasının beklenen oyunlarından biri olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStation 5'e çıkması için stüdyonun bir planı bulunmuyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Xbox ve PC'ye çıkacak olan S.T.A.L.K.E.R. 2'nin PlayStatin 5 için bir planı bulunmuyor Tam Boyutta Gör

Güncelleme: Oyun ile ilgili sızdırılan son belgeler, oyunun yalnızca 3 ay için Xbox'a özel olacağını sonrasında PlayStation'a geleceğini gösteriyor. Ancak yalnızca söylenti olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Orijinal Haber: Yayıncılığını ve geliştiriciliğini GSC Game World'ün yaptığı birinci şahıs bakış açısına sahip olan korku oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2'den yeni bir bilgi paylaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde oyunun geliştirici stüdyosundan birisi Gaming Bolt ile konuştu. Genel olarak röportaj esnasında oyun ile ilgili konuşulsa da ne yazık ki önemli yeni bir detay çıkmadı. Oyun ile ilgili bir detay çıkmasa da oyunun çıkış yapacağı platformlar ile ilgili küçük bir konuşma da oldu.

Röportaj esnasında geliştiriciye oyunun PlayStation 5'e gelip gelmeme durumu ile ilgili bir soru soruldu ve geliştirici "Şimdilik böyle bir planımız yok. Microsoft ile tüm olasılıkları görüştük ve birkaç güzel fırsat gördük. Oyunumuz için şu anda yalnızca Xbox Series X | S sürümüne odaklanıyoruz." cevabını verdi.

Oyun büyük bir ihtimalle PlayStation konsolları için çıkış yapmayacak ancak küçük bir ihtimal de olsa belki belirli bir süre sonra PlayStation'a gelebilir. Bu süre de en az 1 yıl diyebiliriz. S.T.A.L.K.E.R. 2'nin net bir yayın tarihi bilinmiyor ancak 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. İlk günden Xbox Game Pass sistemine dahil olacak olan oyun; Xbox Series ve PC için yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9808 kez okundu.
29 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim