Anlık Bildirim

Xbox Series S ve PlayStation 5, Türkiye'de ilk kez indirime giriyor

Yeni nesil oyun konsolları ilk kez indirime giriyor. PlayStation 5, bugün saat 14.00'te, Xbox Series S bugün saat 16.30'da ilk kez indirime girecek.

Xbox Series S ve PlayStation 5, Türkiye'de ilk kez indirime giriyor

Yeni nesil oyun konsolları Türkiye’de resmi olarak piyasaya sürüldü. Xbox Series X ve Xbox Series S modelleri 10 Kasım'da çıkış yaptı. PlayStation 5 ise 19 Kasım’da ülkemize geliyor. Konsolların Türkiye fiyatları epey yüksek olarak belirlendi ancak bugün Xbox Series S ve PlayStation 5 modellerine ilk indirim geliyor.

N11’in 11.11 kampanyaları kapsamında her iki konsolu da tavsiye edilen satış fiyatından daha ucuza alabilmek mümkün. Saat 14.00’te toplam 100 adet PlayStation 5 oyun konsolu indirime girecek. Kaç liraya düşeceği açıklanmadı.

Xbox Series S ve PlayStation 5, Türkiye'de ilk kez indirime giriyor Tam Boyutta Gör

Saat 16.30’da ise Xbox Series S modeli indirime girecek. Bu ürün için kampanyalı stok sayısı 1 adet olarak belirlenmiş. Muhtemelen PS5’e göre daha büyük bir indirim bizi bekliyor ancak hızlı ve şanslı sadece 1 kişi bu indirimden faydalanabilecek.

Saatlerinizi şimdiden kurup indirim için şansınızı deneyebilirsiniz. n11’in indirim kuponlarıyla birleşirse çok daha avantajlı fiyata denk gelecektir. Dün gece bazı DH üyeleri Xbox Series X'i kupon indirimiyle birlikte 7549 TL'ye satın aldı. Aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak kupon alabilirsiniz:

https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-kuponlar

PlayStation 5'in indirime gireceği sayfa: https://www.n11.com/super-firsatlar

Xbox Series S'in indirime gireceği kampanya sayfası: https://www.n11.com/kampanyalar/yilin-indirim-sovuna-ozel-saatlik-indirimler

Güncelleme: Saatlik indirim listesinde Xbox Series S görünmüyor. Kampanya iptal edildi. PS5 ise indirimli olarak satıldı. İndirim kuponuyla 7222 TL'ye denk geldi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
42506 kez okundu.
31 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox series s, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim