Anlık Bildirim

Xbox kontrol uygulaması Android için indirmeye sunuldu

Yenilenmiş Xbox uygulaması ile artık konsoldaki açtığınız oyuna mobil cihazınız üzerinden devam edebileceksiniz. Ayrıca Xbox Series X ve S konsollarında hızlı kurulum da mümkün.

Xbox kontrol uygulaması Android için indirmeye sunuldu Tam Boyutta Gör

Microsoft’un yeni Xbox Series X ve Xbox Series S konsolu için geri sayım devam ederken firmanın ekosistem uygulamaları da son aşamaya geldi. Xbox konsollarını kontrol edebileceğiniz uygulama Android için yayınlandı.

Xbox uygulaması neler sunuyor?

Xbox uygulaması bir süredir kapalı beta sürecindeydi ve Microsoft yeni özellikler eklemek ile meşguldü. Bu hafta itibariyle Xbox One ve üzeri konsollara sahip olanların işini kolaylaştıracak özelliklerle indirmeye sunuldu.

Xbox Beta olarak yayınlanan uygulama ile konsollarınızın ilk ayarlarını yapabilme, konsol oyunlarında oturum açabilme, ekran görüntülerini paylaşabilme ve sohbet edebilme imkanı sunuluyor. Böylece konsol ara yüzünde zaman kaybetmemiş oluyorsunuz.

Diğer bir avantaj ise konsolunuz açık iken oyunu Android cihazınıza yansıtabiliyorsunuz. Bluetooth kontrolcü gerektiren özellik ile oturma odanızda konsol oyununa devam edebileceksiniz. Project xCloud’dan farklı olarak bu özellikte konsolun açık olması ve ayrıca oyunun konsol üzerinde çalışması gerekiyor. Özellik için Xbox Game Pass Ultimate veya Gold Live aboneliği gerektiğine dair not düşülmüş. Uygulamanın ne zaman iOS’a geleceği bilinmiyor.

Xbox beta Xbox beta Xbox beta Xbox beta Microsoft Corporation Eğlence Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim