Anlık Bildirim

Windows Spotlight masaüstü duvar kağıdınızı otomatik değiştirecek

Windows 10’a gelecek yeni özellik duvar kağıdı bulmakta güçlük çekenler için vakit tasarrufu sağladığı gibi pratiklik de sağlayacak. Hali hazırda açılış ekranına has tutulan özellik genişleyecek.

Windows Spotlight masaüstü duvar kağıdınızı otomatik değiştirecek Tam Boyutta Gör

Microsoft, popüler işletim sistemini Windows as a Service stratejisi kapsamında geliştirmeye devam ediyor. Gelecek yapıyla gelecek özellik bir hayli kullanışlı olacağa benziyor.

Hali hazırdaki Insider kullanıcılarının keşfettiği yeni detaya göre Microsoft kullanıcıların seveceği yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Windows Spotlight’ın mevcut giriş ekranındaki görselleri otomatik güncelleme özelliği masaüstü için de kullanılabilecek.

Desktop Spotlight

Ekim 2020 güncellemesiyle birlikte yaygın kullanıma sunulması beklenen Desktop Spotlight sayesinde Bing’te yer alan etkileyici görseller belli aralıklarla ve zahmetsizce masaüstünüze uygulanacak.

Windows Spotlight masaüstü duvar kağıdınızı otomatik değiştirecek Tam Boyutta Gör

Ayarlar>Kişiselleştirme>Arka plan açılır menüsü> Spotlight koleksiyonu yolu izlenerek aktifleştirilecek özellik duvar kağıdı bulacağım derken saatlerini harcayanları memnun etme potansiyeli taşıyor.

Windows Spotlight masaüstü duvar kağıdınızı otomatik değiştirecek Tam Boyutta Gör

Diğer taraftan yeni yapıyla birlikte UWP uygulamalarının açılış ekranı da temayla daha uyumlu hale getirilecek. Örneğin karanlık tema seçen kullanıcının modern uygulamalarının açılış ekranı da koyu renge sahip olacak. Mevcut başlangıç menüsünde uygulanan tema duyarlılığı sistem genelindeki görsel uyumu bir üst seviyeye taşıyacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6791 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, windows spotlight ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim