Anlık Bildirim

Windows 11, kullanıcıları istenmeyen bildirimlerle rahatsız etmeyecek

Yazılım devi Microsoft, istenmeyen Windows 11 bildirimlerinin sayısını azaltarak kullanıcının dikkatinin dağılmasını önleyecek.                                  
Windows 11, istenmeyen bildirimlerle rahatsız etmeyecek Tam Boyutta Gör
Windows 11'in en son önizleme sürümleri, bildirimlerin sayısını azaltacak "Akıllı devre dışı bırakma" adlı bir özellik üzerinde çalışıldığını ortaya çıkardı. 

Windows Latest, yeni özelliğin yapay zeka destekli olmadığını, ancak yine de etkili bir şekilde çalışması gerektiğini yazıyor. Yeniliğin amacı, Windows 11'in kullanıcıya nadiren kullanılan veya hiç kullanılmayan uygulamalardan gelen bildirimleri devre dışı bırakmasını tavsiye eden bir mesaj göndermesi.

Kullanıcı deneyimini iyileştirecek

Örneğin kullanıcı bir aydır Outlook ile etkileşime girmediyse, sistemden şu mesajı alacak: "Outlook'tan bildirimleri devre dışı bırak?" İki seçenek var: Devre dışı bırak veya olduğu gibi bırak.

Windows 11, istenmeyen bildirimlerle rahatsız etmeyecek Tam Boyutta Gör
Kullanılmayan uygulamalardan gelen bildirimlerin dikkati dağıttığı bir gerçek ve yeni özelliğin çoğu Windows 11 kullanıcısının deneyimi üzerinde olumlu bir etkisi olması bekleniyor. "Akıllı devre dışı bırakma" özelliğinin önümüzdeki aylarda tüm Windows 11 kullanıcılarına sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim